Gemeente Capelle a/d IJssel

Lagerhuisdiscussie!


Op woensdag 22 november 2006 komt het Wijkoverlegplatform (WOP) Schollevaar bijeen in het wijkcentrum aan het Maria Danneels Erf 20 (t/o C1000). Onder muzikale klanken wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. Om 19.30 uur gaat de bijeenkomst echt beginnen. Op het programma staan de vaste agendapunten en verder wordt de conceptbegroting Wijkleefbaarheidsbudget 2007 gepresenteerd.

Tijdens de Lagerhuisdiscussie gaan we het hebben over politiek (het is tenslotte verkiezingsdag) en over gemeentelijke vergunningen. De diverse werkgroepen van het WOP stellen u in de gelegenheid om kennis te nemen van hun (vele) activiteiten. In de pauze (met muziek) en na afloop van de bijeenkomst kunt u nog wat drinken aan de bar van het wijkcentrum. Wilt u meer informatie en/of een uitnodiging voor de bijeenkomst? Neem contact op met Wijkzaken, telefoon 010-2848722 of 010-2848724.

Spreekuur wijkwethouder

Wijkwethouder, Aart-Jan Moerkerke, houdt voor aanvang van de bijeenkomst spreekuur voor bewoners van Schollevaar. Wilt u daarvan gebruikmaken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer 010-2848232.

Spreekuur buurtagenten

Ook de buurtagenten zijn vroeg aanwezig. Wilt u hen even onder vier ogen spreken, dan kan dat. Dit hoeft u niet van tevoren te melden.