Gemeente Zoetermeer

SIZO viert vijfjarig bestaan

Snelle implementatie van ICT in Zoetermeers onderwijs (SIZO) bestaat vijf jaar. Het onderwijsveld in Zoetermeer viert het jubileum van dit project met de conferentie "De toekomst is dichterbij dan je denkt". Op woensdag 22 november van 13.00-18.00 uur in het Oranje Nassau College geven de sprekers zowel een terugblik als een vooruitblik op dit project.

Het doel van SIZO is ICT in het Zoetermeerse onderwijs te stimuleren en te implementeren. De laatste vijf jaar is dit zeker goed gelukt. Onderwijswethouder Frans Muijzers: "Er zijn meer dan honderd klein- en grootschalige projecten gerealiseerd in het onderwijsveld in onze gemeente. Daarbij is de projectleider ICT-onderwijs opgetreden als motor, maar al deze projecten hadden niet gerealiseerd kunnen worden zonder de nimmer aflatende inspanning van het onderwijsveld zelf."

SIZO is een samenwerkingsverband van alle Zoetermeerse scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, het plaatselijke ROC, het hoger beroepsonderwijs (Academie voor ICT&Media Zoetermeer), OnderwijsAdvies en de bibliotheek.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.onderwijspleinzoetermeer.nl