Provincie Groningen

Landelijk Gebied Online vragen stellen over het Investeringsbudget Landelijk Gebied 17 november 2006

Iedereen bij Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen en maatschappelijke organisaties kan tot 22 november a.s. online vragen stellen over het Investeringsbudget Landelijk Gebied (ILG) via www.ruimteforum.vrom.nl

De filosofie van het ILG is: de gebieden staan centraal, de regie ligt bij provincies, en de rijksbudgetten zijn ontschot. Dit betekent niet alleen een nieuw financieringssysteem, maar ook een nieuwe werkwijze én een verandering in bestuurlijke verhoudingen.

Een ambitie die schittert door haar eenvoud, maar tegelijkertijd allerlei praktische vragen oproept. Daarom organiseert Ruimteforum een online vragendag over het ILG. Het ILG-implementatieteam zal op 22 november de binnengekomen vragen beantwoorden. Dit team bestaat uit medewerkers van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Interprovinciaal Overleg, Unie van Waterschappen en ministeries van LNV, VROM en V&W.

Meer informatie over het ILG vindt op elders op deze website. Tot 22 november kunt u uw vragen stellen op www.ruimteforum.vrom.nl.

17 november 2006