Gemeente Noordenveld


Voorontwerpbestemmingsplan Centrumgebied Peize

Gepubliceerd op: 21 november 2006

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan Centrumgebied Peize met ingang van woensdag 22 november 2006 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden en in de openbare bibliotheek, Hoofdstraat 27 te Peize.

Dit bestemmingsplan omvat het centrumgebied van Peize dat globaal wordt begrensd door de Oude Velddijk, Burchtlaan, Kerkstraat, Kortlandsweg, Hereweg, Boerakkerweg, Esweg, Zr. Kleveringastraat en Zonnehof. In dit bestemmingsplan is zoveel mogelijk de bestaande situatie vastgelegd. Voor een tweetal gebieden is hierop een uitzondering gemaakt. Het betreft hier de lokatie Raadhuisstraat/Zonnehof en de locatie van de huidige Centrumschool aan de Kerkstraat te Peize. Een herinvulling van deze locaties zal de komende tijd aan de orde komen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het voorontwerp schriftelijk kenbaar maken aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden.

Op 4 december 2006 kan tijdens een inspraakbijeenkomst een mondelinge reactie op het plan worden gegeven. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur in café Boonstra, Hoofdstraat 12 te Peize.

Wanneer u deze bijeenkomst wilt bijwonen, dan verzoeken wij u dit telefonisch door te geven aan de balie van de afdeling Bouwen en Wonen, telefoon (050) 50 27 305.