Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 22 november t/m vrijdag 1 december 2006

Woensdag 22 november
15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper overhandigt in aanwezigheid van de heer mr. B. Staal, commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, het predikaat 'Hofleverancier' aan de firma Pot Verhuizingen/Logistiek. Locatie: het Oude Stadhuis, de grote trouwzaal, Stadhuisplein 5 te Amersfoort.

± 22.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper maakt de plaatselijke uitslagen bekend van de Tweede-Kamerverkiezingen tijdens de 'uitslagenavond'. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 23 november
09.30 uur
Wethouder Van 't Veld opent de informatiebijeenkomst 'Sluitende aanpak Jeugd en Veiligheid'. Locatie: Stadhuis, Molendijkzaal, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Eerdmans opent de ABC-school De Laak. In deze tweede Amersfoortse Brede Combinatieschool in Vathorst, zijn ondergebracht de basisscholen De Vuurvogel (pc), De Gondelier (openbaar) en Op Maat (speciaal onderwijs). In dit gebouw zijn verder gehuisvest de voorzieningen voor kinderdagopvang van Humanitas, peuterspeelzalen van de SWA en buitenschoolse opvang van de SKON. Locatie: Zwartsluiskade 2 te Amersfoort.

Zaterdag 25 november
11.00 uur
Wijkwethouder Hekman overhandigt een boekje met de resultaten van een ecologisch onderzoek aan wijkbewoners Liendert/Rustenburg en geeft het startsein voor de manifestatie Waterwingebied in het kader van 'Amersfoort Vernieuwt'. Locatie: tent tegenover de skatebaan in de Van Randwijcklaan te Amersfoort.

Zondag 26 november
15.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de verbouwingspresentatie en uitreiking van de "artist impression" van het nieuwe theater De Lieve Vrouw. Fotograaf Henry Krul zal van de gelegenheid gebruik maken donateurs een foto uit te laten kiezen, die is gemaakt tijdens de locatietheaterfestivals afgelopen zomer. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Maandag 27 november
16.00 uur
Wethouder van 't Veld opent de startbijeenkomst 'Amersfoort, Creatieve Stad'. Wethouders Kruyt, Luchtenveld en Eerdmans zijn aanwezig. Een bijeenkomst voor ondernemers over de creatieve bedrijvigheid binnen Amersfoort. Locatie: Productiehuis d'Amor, Utrechtseweg 6 te Amersfoort.

Dinsdag 28 november
16.00 uur
Wethouder Luchtenveld opent de tentoonstelling over het toekomstige Eemplein. Wethouder Kruyt is hierbij aanwezig. Locatie: het gebouw van Sara Lee, Brabantsestraat (tegenover de Brandweerkazerne) te Amersfoort.

Donderdag 30 november
13.30 uur
Wethouders Eerdmans en Luchtenveld wonen de buitengewone raadsvergadering bij ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Groen van de gemeente Bunschoten. Locatie: de Zuiderkerk, Kostverloren 2 te Bunschoten-Spakenburg.

15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is dagvoorzitter tijdens de manifestatie 'Samen voor Natuur'. Samenwerking tussen natuurorganisaties, agrariërs, particulieren en andere beheerders van het landelijk gebied staat bij 'Samen voor Natuur' centraal. Het thema is dit jaar: 'Op pad in het landschap'. Locatie: Hogeschool Van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26/A te Velp.

17.00 uur
Wethouder Luchtenveld stelt de nieuwe brug van de Eemhaven Amersfoort op feestelijke wijze open voor het publiek, tijdens de officiële oplevering van de stadshaven. Locatie: Grote Koppel, bij het vroegere Spijkertje, te Amersfoort.


-----------------------
OJ

---- --