Gemeente Duiven


Verplaatsing bouwperceel aan de Aa 30 te Groessen
---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat zij het voornemen hebben om op basis van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 50 lid 4 van de Woningwet vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan `Buitengebied 2002' ten behoeve van de sloop van de huidige woning en bijgebouwen aan de Aa 30 te Groessen en de herbouw daarvan op een locatie die hier circa 190 meter noordoostelijk van gelegen is.

Het ontwerpbesluit, alsmede de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken zoals bedoeld in artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, liggen voor een ieder vanaf donderdag 23 november 2006 gedurende 6 weken bij de balie Grondgebied in het gemeentehuis ter inzage.

Alvorens burgemeester en wethouders een verklaring van geen bezwaar bij het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland aanvragen, kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk zijn/haar zienswijze tegen de voorgenomen vrijstelling kenbaar maken. Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, dient u uw zienswijze te richten aan: het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via de behandelend ambtenaar, de heer S. Geertsen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 84.