Gemeente Beuningen


Radio en TV advies 2007-2008
Inspraak op TV advies 2007-2008
De Programmaraad Gelderland Zuid heeft in zijn vergadering van 18 november 2006 het voorlopige tv-advies voor de periode juli 2007 tot juli 2008 vastgesteld. In januari 2007 stelt de Programmaraad het definitieve advies vast. Hierbij houden we rekening met reacties van kijkers.

U kunt nu reageren op het voorlopige advies. Via een e-mail aan de Programmaraad kunt u kenbaar maken of u het eens bent met het advies of dat u graag een verandering ziet.

De programmaraad gaat ervan uit dat de zenders die thans in de verschillende regio's op de kabel zitten gehandhaafd blijven, ook als ze niet in het advies voorkomen. Het is echter de bevoegdheid van UPC om eventueel wijziging te brengen in het niet door de programmaraad geadviseerde deel van het totale zenderpakket.

Radio Advies 2007-2008
Programmaraad Gelderland Zuid heeft in zijn vergadering van 18 november 2006 het definitieve radio-advies voor de periode juli 2007 tot juli 2008 vastgesteld. Vanaf 5 oktober konden luisteraars hun mening geven op het voorlopige radio-advies. Hier is ruim gebruik van gemaakt. Op de emailmailing kwam een respons van 26%.

Wilt u ook inspraak bij het volgende advies, schrijf u dan in op de nieuwsbrief van de Programmaraad.

De zenders in het radio-advies (nrs. 1 t/m 25) moeten door UPC doorgegeven worden. De reservezenders zijn suggesties van de programmaraad aan UPC. UPC mag andere zenders doorgegeven. De programmaraad gaat ervan uit dat in het huidige radio-aanbod nauwelijks wijzigingen komen.

Kijk voor meer informatie op www.programmaraadgelderlandzuid.nl.