1e persbericht van woensdag 22 november 2006

Eindhoven, 22-11-2006 o Berichten uit de regio

Helmond: Diefstal uit woning

Dinsdag werd tussen 10.00 en 20.45 uur ingebroken in een woning aan de Paulus Potterlaan. Uit de woning werden een laptop en een fotocamera weggenomen. De voordeur werd opengebroken om binnen te komen.

Heeze: Ramkraak kledingwinkel

Bij een kledingwinkel aan de Kapelstraat vond woensdag rond 03.00 uur een ramkraak plaats. De voordeur werd vernield. Uit de winkel is een nog onbekende hoeveelheid kledingstukken weggehaald.

Oirschot: Woninginbraak

In een woning aan de Castaert werd dinsdag tussen 7.45 en 19.50 uur ingebroken. Uit de woning werden een fototoestel weggenomen en sleutels van een fiets. De fiets werd weggehaald uit de vrijstaande schuur. De achterdeur werd opengebroken om binnen te komen.

Veldhoven: Inbraak woning

Tussen dinsdag 9.30 en 23.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Fazant. Uit de woning werden sieraden en een sleutelbos weggehaald. Via een openstaand bovenlicht werd de achterdeur geopend om binnen te komen.

Valkenswaard: Politie controleert op snelheid

De politie controleerde woensdag tussen 8.00 en 10.30 uur op snelheid op de Dommelseweg. 1488 voertuigen werden gecontroleerd. 100 bestuurders reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/uur.

Valkenswaard: Diefstal uit horecagelegenheid

Woensdag werd rond 03.00 uur ingebroken bij een horecagelegenheid aan het Van Bruhezedal. Bij het bedrijf werden uit twee gokkasten enkele honderden euros weggehaald. Een raam aan de zijkant van het pand werd ingegooid om binnen te komen.