Politie Gelderland-Midden

Windeldievegge aangehouden

Publicatiedatum: 22-11-2006 12:52:40

Arnhem-, Een 28 jr. Arnhemse is gistermiddag rond 13.15 uur op verdenking van diefstal aangehouden in een winkel aan de Steenstraat in Arnhem. Winkelpersoneel had haar betrapt op het stelen van clearasil gel, scrubwash en vitaminepillen.
De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau, alwaar ze een bekentenis aflegde. Het proces-verbaal wordt naar het openbaar ministerie gezonden. De vrouw werd na verhoor heen gezonden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Rivierenland

---

Gewonden in het verkeer

Publicatiedatum: 22-11-2006 12:56:35

Westervoort - Een 42-jarige automobilist uit Westervoort kampte dinsdagmorgen na een ongeval met een pijnlijke nek en hoofd. De man stond op de Rivierweg in zijn woonplaats stil voor een rood verkeerslicht. Achter hem kwam een 60-jarige Arnhemse motorrijder aangereden. Deze man kon niet op tijd stoppen, waardoor hij tegen de achterzijde van de auto reed. Voor zover bekend raakte de motorrijder niet gewond.
De Westervoorter is voor medische controle en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Zevenaar.
Duiven - Twee 16-jarige Duivense bromfietsers zijn dinsdagmiddag gewond geraakt in hun woonplaats. De twee reden over de Parallelweg, waar ook een 47-jarige Westervoortse automobilist reed. De Westervoort sloeg op een gegeven moment linksaf, om een inrit op te rijden. Hierbij liet hij de twee bromfietsers niet voor gaan. Een botsing tussen de drie ontstond. Voor zover bekend liepen de twee Duivenaren bij dit ongeval schaafwonden op en hoefden zij voor behandeling niet naar het ziekenhuis.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man gewond na val (tijdens werkzaamheden)

Publicatiedatum: 22-11-2006 12:56:02

Zevenaar - Een 38-jarige inwoner van Doetinchem is dinsdagmorgen gewond geraakt tijdens werkzaamheden die hij verrichtte op een schoolplein aan het Vestersbos in Zevenaar. De man en zin collega wilden een stenen bank verplaatsen, om hun werkzaamheden te kunnen verrichten. Hierbij werd een minigraafmachine ingezet. De bank werd door middel van een hijsband en een grijparm opgetakeld. De bank zou in de hijsband zijn gaan schuiven en de man zou geprobeerd hebben de bank tegen te houden. Hij stond toen tussen de bank en de graafmachine. De bank viel, zou de benen van de man hebben geraakt, waardoor deze het evenwicht verloor en ten val kwam. Hij raakte gewond aan het achterhoofd (vermoedelijk raakte hij met zijn hoofd de graafmachine). De Doetinchemmer zou even buiten bewustzijn zijn geweest, maar toen de politie kwam was hij alweer bij zijn positieven. Ambulancepersoneel heeft zich over de man ontfermd en hem voor observatie naar het ziekenhuis in Zevenaar gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Drie autos beschadigd bij botsing op parkeerplaats
Publicatiedatum: 22-11-2006 12:55:15

Zevenaar - Drie autos hebben dinsdagmiddag beschadigingen opgelopen op een parkeerplaats aan het Muldershof in Zevenaar. Die middag reed een 30-jarige Zevenaarder in een auto over de parkeerplaats. Hij is waarschijnlijk niet tijdig opgemerkt door een 25-jarige Arnhemse automobilist, die de Zevenaarder in de linkerflank raakte. Na de botsing zou de Zevenaarder geprobeerd hebben te remmen, maar gleed hij door en raakte een geparkeerd staande auto.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Westervoortse snorfietser bekeurd

Publicatiedatum: 22-11-2006 12:54:50

Duiven - Een 20-jarige Westervoortse snorfietser is dinsdagavond bekeurd. Hij werd gecontroleerd op de Rijksweg in Duiven. Toen bleek dat hij geen bromfietscertificaat of rijbewijs had, kreeg hij een bekeuring voor rijden zonder rijbewijs.