Politie Zeeland


---


O-3111-2006 Aanrijding op de A58
Op de A59 ter hoogte van 's Heer Arendskerke vond dinsdagavond rond 19.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 28-jarige Middelburger reed met zijn auto over de linkerrijstrook. Schuin voor hem reed een 32-jarige man uit Bergen op Zoom. Door een grote plas water op de weg, gleed de auto van de Middelburger naar rechts en botste tegen de achterzijde van de auto van de 32-jarige bestuurder om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen. Een van de bestuurders had last van een pijnlijke nek. Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto's zijn vermoedelijk total loss.

W-3112-2006 Automobilist rijdt door na aanrijding
De politie heeft vannacht rond 01.15 uur in een woning in Serooskerke een 30-jarige man uit Spijkenisse aangehouden.
Hij was eerder die nacht doorgereden nadat hij op de kruising Koningsweg/Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen in aanrijding was gekomen met een andere auto. Volgens een getuige was hij zonder te kijken de kruising overgestoken. Na de aanrijding was hij weggereden. Bij zijn aanhouding was hij onder invloed van alcohol. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.

---- --