Onderwerpen opsporingsprogramma Team West woensdag 22 november

Politieregio Hollands Midden, 22-11-2006 o Vanavond komen de volgende onderwerpen aan bod in Team West, het opsporingsprogramma van TV West: vermissing van een 59-jarige man uit Gouda, uitgebreide aandacht voor de eerder uitgezonden zaak van een verkrachting in Zevenhuizen, en een pinnnende zakkenroller. Het programma is te zien om 17.20, 19.30 en 21.30 uur. Morgen, donderdag 23 november, wordt het tot 15.00 uur herhaald.

Vermiste man uit Gouda Op dinsdag 14 november omstreeks 13.00 uur is Pieter Antoon Schreuder weggegaan bij de Robert Fleurystichting in Gouda. Door meerdere signalen lijkt het erop dat hij zich van het leven wil benemen. De heer Schreuder is weggegaan op een witte sportieve damesfiets met fietstassen. Hij fietst graag rond de Reeuwijkse plassen en tussen Stolwijkersluis en Gouderak. Wie heeft de heer Schreuder gezien?

Zakkenrollen gevolgd door pinnen Op zaterdag 21 oktober gaat een vrouw met haar vriend geld pinnen op de Stille Mare in Leiden. Wanneer zij even verderop op de Mare in een winkel iets wil afrekenen, blijkt haar portemonnaie te zijn gestolen. Ondanks dat zij gelijk doorgaat naar het politiebureau om haar pas te laten blokkeren en aangifte te doen, is de zakkenroller al bezig geld van haar rekening te halen bij dezelfde pinautomaat. Wie kent deze zakkenroller?

Nogmaals aandacht voor de verkrachting in Zevenhuizen Vorige week hebben wij al aandacht besteed aan de verkrachting op zaterdag 4 november omstreeks 11.30 uur in de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Wij komen nu uitgebreider op dit onderwerp terug en tonen ook de compositietekening van de dader.

Reportage De reportage gaat over de schenking van auto's en motoren aan hulpdiensten in Gambia: een actie van politieambtenaren in hun vrije tijd.

Het regionale tv-programma Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.20, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website van Team West. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.