Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe versie output management oplossing UNISPOOL

Brakel, 22 november 2006 - Holland House, onderdeel van ICT-dienstverlener Solipsis, komt met een nieuwe versie van zijn output management oplossing UNISPOOL® 6.11. De nieuwe versie kent een nog verdergaande integratie met SAP en biedt daardoor meer inzicht in de documentstromen binnen de organisatie, ook tussen meerdere vestigingen.

UNISPOOL beschikt over een gecertificeerde SAP-interface. De nieuwe versie van de output management software is vooral interessant voor bedrijven met meerdere vestigingen en een grote SAP-installatie. De software zorgt ervoor dat het voor de gebruiker altijd duidelijk is hoe de afhandeling van zijn documenten verloopt. Als hij bijvoorbeeld een document wil printen in een andere vestiging, biedt UNISPOOL nu inzicht in de status van die betreffende printer. Via de centrale SAP-applicatie kan de gebruiker bijvoorbeeld zien of er voldoende papier in de lade zit. UNISPOOL maakt het kortom mogelijk om documenten te blijven traceren, tot en met de eindbestemming.

Berend Hofman, Sales & Partner Manager van Holland House: "Het (virtueel) volgen van een document naar een andere vestiging is zonder een output management oplossing zeer complex. UNISPOOL biedt de gebruiker een grote mate van transparantie. Wanneer er bijvoorbeeld tijdens het printen een papierstoring optreedt, dan is dat meteen duidelijk voor de gebruiker. Hij hoeft dan niet de helpdesk te bellen om te vragen waarom zijn document niet afgedrukt wordt."

Behalve de verdergaande integratie met SAP biedt de 6.11 versie van UNISPOOL verbeteringen op het gebied van configuratiemanagement. Voor complexe organisaties betekent deze verbetering een besparing op het beheer en onderhoud van grotere configuraties.

Over Holland House b.v.

Holland House, marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen, maakt sinds januari 2006 onderdeel uit van ICT-dienstverlener Solipsis (www.solipsis.nl) Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel (Gemeente Zaltbommel). Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/output management systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar output management een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide. Voor meer informatie www.hollandhouse.com


---