Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 22-11-2006

Gewonden bij ongeval
MANTINGE Bij een ongeval op de Mantingerdijk is een 41-jarige man uit Zweeloo gewond geraakt. Hij is met hoofdletsel naar het UMC Groningen overgebracht. De man reed met zijn personenauto over de Mantingerdijk in de richting Mantinge. Een 52-jarige automobilist uit Hollandscheveld naderde de Mantingerdijk vanaf de Verlengde Middenraai. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan de man uit Zweeloo. De brandweer heeft assistentie verleend om de inzittenden uit de autos te halen. (06-201126)

Doorgereden bestuurder bekend na krantenbericht HOOGEVEEN Naar aanleiding van een getuigenoproep na een ongeval in de Hoofdstraat op maandagmorgen, is de gezochte bestuurder bekend geworden. Na het persbericht is er op de Kabelkrant een bericht geplaatst waarna de gegevens van de bestuurder van de scooter zijn doorgegeven aan de politie. De zaak kan nu worden afgehandeld. (06-200336)

Winkeldief aangehouden
ASSEN Woensdagmorgen is een 51-jarige man uit Eleveld aangehouden, nadat hij was betrapt op diefstal van levensmiddelen in een supermarkt in de Bremstraat. Hij had voor ruim 10 Euro gestolen en kreeg na afhandeling een boete van 130 Euro opgelegd. (06-201131)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 361280.