Gemeente Wassenaar

START INSPRAAKPROCEDURE ONTWERP BELEIDSREGELS WMO

Wassenaar, 22-11-2006

Dat geldt ook voor de huishoudelijke verzorging (thuishulp) welke tot
1 januari a.s. wordt verstrekt op grond van de AWBZ.

De vast te stellen beleidsregels voorzien in een nadere uitwerking van de Verordening Maatschappelijke ondersteuning zoals deze op 2 oktober jl. door de Raad is vastgesteld.

Periode ter inzage legging

De ontwerpbeleidsregels liggen vanaf 24 november t/m 6 januari 2007 voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45.

De ontwerpbeleidsregels zijn ook in te zien of te downloaden via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl

Bij de service balie kunt u desgewenst een exemplaar van het ontwerp aanschaffen. De kosten hiervan bedragen ⬠12,05. De openingstijden van de service balie zij ma t/m vrij van 08.30 â 12.00, wo tot 20.00 uur.

Indienen schriftelijke inspraakreacties

Ingezetenen van de gemeente en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen in het kader van de inspraakprocedure en gedurende de periode van ter inzage legging bij voorkeur schriftelijk hun zienswijze over de ontwerpbeleidsregels naar voren brengen aan:

Burgemeester en wethouders van Wassenaar,

Postbus 499,

2240 AL Wassenaar.

Dat kan ook per e-mail aan gemeente@wassenaar.nl

Mondelinge inspraakreacties

Op 22 december 2006 wordt om 10.00 uur in het gemeentekantoor aan ingezetenen en aan natuurlijke en rechtspersonen zoals hierboven genoemd, de mogelijkheid geboden mondeling te reageren. U wordt verzocht zich hiertoe tijdig aan te melden bij de onderstaande contactpersonen.

Na de sluiting van de inspraakperiode zal een verslag van de ingekomen reacties worden opgemaakt.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met de heer T.B. de Best, tel. (070) 5122302 of de heer J.A.M. van der Kleij, tel (070) 5122315 beiden van de Sector Maatschappelijke Zaken.