Eerste keurmerk in Nederland voor woningwebsite

Woninghuren.com

Eerste keurmerk in Nederland voor woningwebsite

Vandaag, woensdag 22 november, heeft de website www.woninghuren.com als eerste woningwebsite het keurmerk ontvangen van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Woninghuren.com brengt ingeschreven huurders en verhuurders direct met elkaar in contact. Meer dan 9000 aangesloten aanbieders van woonruimten, verhuren gratis huurwoningen en appartementen in geheel Nederland. De website bestaat in december officieël 3 jaar en heeft een bereik van ongeveer 90% bij verhuurders en woningzoekenden.

Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in het kopen op afstand bij haar doelgroepen, creëert maximale invloed voor de branche in nationale en internationale gremia en zorgt voor adequate kennis- en informatieuitwisseling.

Mark van der Heijden, eigenaar van Woninghuren.com: 'Juist in deze branche is het zeer belangrijk om ons te onderscheiden van de vele nieuwe initiatieven die dagelijks op de woningmarkt het levenslicht zien. Wij zijn dan ook, met gepaste trots, zeer blij met deze certificering en hebben het logo een passende plek gegeven op het portal www.woninghuren.com'

Rotterdam, 22 november 2007


Noot voor de redactie/