Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (22-11-2006)

OOSTERHOUT NB, 22 november 2006

Man aangehouden voor bezitten harddrugs

OOSTERHOUT: De politie heeft woensdagochtend 22 november op de Kasteeldreef een 26-jarige Oosterhouter aangehouden. De politie kreeg de melding dat er op de Kasteeldreef een man in een auto lag. De agenten troffen de man al slapend aan en controleerden hem. De man bleek in het bezit te zijn van harddrugs, waarop hij is aangehouden. Ook is het voertuig voor onderzoek mee naar het bureau genomen. Agenten troffen in de auto kentekenplaten aan die op 6 november jl. zijn weggenomen in Raamsdonksveer. Tevens werden er in de auto verschillende verdovende middelen gevonden. De politie onderzoekt om wat voor verdovende middelen het precies gaat.
De verdachte is na verhoor heengezonden met een dagvaarding. Op deze dagvaarding staat de datum vermeld, waarop de verdachte voor de rechter moet verschijnen.

Rijden onder invloed in brommobiel

WAARDHUIZEN: De politie heeft dinsdag 21 november rond 13.20 uur op de Hoge Oldersdijk een 49-jarige man uit Waardhuizen aangehouden. De politie had een melding gekregen dat de bestuurder van een brommobiel onwel was geworden. Ter plaatse bleek echter dat de man vermoedelijk onder invloed van alcohol was. Hij moest een blaastest afleggen, die mislukte. Hierop is de bestuurder aangehouden en meegenomen naar het bureau, waar een bloedproef is afgenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gewonden na aanrijdingen

KAATSHEUVEL: Woensdag 22 november rond 08.10 uur raakte een 71-jarige vrouw uit Kaatsheuvel gewond bij een aanrijding. De vrouw was in botsing gekomen met een automobilist (nadere gegevens ontbreken nog red.) en daarna ten val gekomen.
De vrouw klaagde over pijn aan een schouder en is per ambulance voor onderzoek naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. De politie onderzoekt de toedracht.

GIESSEN: Op de kruising van de N322 met de N267, in Giessen, kwamen woensdag 22 november rond 08.55 uur drie autos met elkaar in botsing. Een 67-jarige man uit Gameren reed op de kruising achterop de auto van een 49-jarige vrouw uit Poederoyen, die vanwege de drukte stilstond op de kruising. De vrouw reed op haar beurt tegen de auto van een man die voor haar stilstond. Dit betrof een 46-jarige inwoner van Gameren. De vrouw uit Poederoyen had nekklachten en is per ambulance voor controle overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

Bedrijfsinbraak

OOSTERHOUT: Tussen dinsdag 21 november 23.00 uur en woensdag 22 november 11.00 uur is ingebroken in een horecagelegenheid aan de Eendendonk. Er bleek een ruit van een toegangsdeur vernield te zijn om binnen te komen. In het pand werd bovendien een aantal gokkasten opengebroken. De buit bestond uit geld. De politie heeft aangifte van inbraak opgenomen en stelt een onderzoek in.

Politie houdt verkeerscontrole

OOSTERHOUT: Politiemensen van het team Oosterhout hebben woensdag 22 november een verkeerscontrole gehouden op de Lage Molenpolderweg. Daarbij zijn in totaal 21 bekeuringen uitgeschreven:

- 14x te hard rijden

- 3x niet handsfree bellen tijdens het autorijden
- 1x niet dragen van de autogordel

- 1x niet kunnen tonen van het kentekenbewijs

- 1x fout parkeren

- 1x rijden met onjuiste verlichting of zonder verlichting.

Auteur: Leonie van Ooijen en Ilse Matthijsen