Ingezonden persbericht

Xbox 360 komt met speciale 'Gears of War' aanbieding voor de feestdagen

'Gears of War' + Xbox 360 = ¤¬ 434,99!

Schiphol-Rijk, 22 november 2006 - Pakjesavond en Kerst lijken misschien nog ver weg, maar Microsoft komt al op 24 november met een speciale surprise: 'Gears of War', dè videogame van 2006, en een Xbox 360 console nu samen voor slechts ¤ 434,99.

'Het is het perfecte gamercadeau voor Sinterklaas of Kerst', zegt Richard Teversham, Director Platform & Marketing, Home and Entertainment Division EMEA. 'Met deze geweldige aanbieding krijgen gamers de beste console en 'Gears of War', de game waar ze het hele jaar al op hebben gewacht, samen voor hele lage prijs.'

'Gears of War heeft al verschillende belangrijke awards gewonnen, waaronder de Games Critics Awards' Best Console Game en Best Action Game van E3 2006. In Nederland heeft de 'Gears of War' van Power Unlimited een score van 95 punten gekregen en op Gamer.nl een 10.

'Gears of War', ontwikkeld door Epic Games en uitgebracht door Microsoft Game Studios, werd onthuld tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) in 2005. Sindsdien wachten zowel gamefans als de industrie met smart op deze revolutionaire game. In 'Gears of War' spelen gamers een belangrijke rol in de strijd van de mensheid om te overleven tegen de monsterlijke Locust Horde. Met een combinatie van tactische actie en 'survival horror', overtuigt 'Gears of War' met spectaculaire high-definition graphics, prachtige omgevingen, een dramatische verhaallijn en intense actie. 'Gears of War' is een exclusieve gametitel voor Xbox 360 en biedt zowel single-player play als multiplayer online play via Xbox Live. Het is een van de beste next-generation interactieve entertainmentbelevingen tot nu toe.

'Gears of War' staat tevens in het middelpunt tijden de GamePlay 06 (Jaarbeurs, Utrecht, 24/25 & 26 november) op de Xbox stand. In de langste game Hummer-limo van Nederland kan 'Gears of War' multiplayer gespeeld worden (4 tegen 4).