Provincie Utrecht

Wegwerkzaamheden N402 tussen Maarssen en Breukelen

22-23 november: avond- en nachtafsluiting

17-11-2006 -

De provincie Utrecht gaat vier plateaus aanbrengen op de N402 (Maarssen-Breukelen), tussen Restaurant De Olifant en Restaurant Slangevegt. Op het betreffende traject geldt een maximumsnelheid van 60 km/uur. De plateaus dienen voor het benadrukken van dit snelheidsregime.

Afsluiting

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de weg worden afgesloten. Om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken, wordt dit 's avonds en 's nachts gedaan. De afsluiting begint op woensdagavond 22 november, 20:00 uur en wordt opgeheven op donderdagochtend 23 november, 05:00 uur.

Omleiding en bereikbaarheid
Tijdens de afsluiting wordt het doorgaande verkeer tussen Maarssen en Breukelen omgeleid via de A2. Deze omleiding wordt vanaf beide kanten ter plaatse met borden aangegeven.
Ook het openbaar vervoer wordt omgeleid via de A2. Bewoners en bezoekers van de restaurants worden bij de afsluiting doorgelaten door verkeersregelaars.
Het fietsverkeer ondervindt geen hinder van de afsluiting. Calamiteitendiensten (ambulance, brandweer) kunnen in geval van nood gebruik maken van het fietspad.

Nadere informatie
Met vragen of voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met de heer G. Klomp van de provincie Utrecht, tel. 06-53698613.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19