Gemeente Amersfoort

Persuitnodiging

Afdeling Communicatie

datum: 20 november 2006

Predikaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" voor Pot Verhuizingen/Logistiek

Burgemeester A. van Vliet-Kuiper zal aan het Amersfoortse bedrijf Pot Verhuizingen/Logistiek op woensdag 22 november in aanwezigheid van de commissaris van de Koningin mr. B. Staal het predikaat 'Hofleverancier' overhandigen. Daarmee heeft Amersfoort sinds jaren een nieuwe "Hofleverancier" in haar midden.

Pot Verhuizingen/Logistiek ontvangt het predikaat vanwege de bijzondere verdiensten in de afgelopen ruim 100 jaar. Het bedrijf startte in 1905 als snoepwinkel en ijsfabriekje op het Kleine Spui. Later groeide de onderneming uit tot een vooruitstrevend en toonaangevend verhuisbedrijf met de hoofdvestiging in Amersfoort en een vestiging in Utrecht.

De verleende documenten zullen door burgemeester A. van Vliet-Kuiper en in aanwezigheid van de commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, mr. B. Staal, worden ondertekend en overhandigd.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Wanneer: 22 november 2006
Plaats: de Grote Trouwzaal van het Oude Stadhuis, Stadhuisplein 5 te Amersfoort. Tijd: 15.00 uur. Ontvangst vanaf 14.30 uur.

Informatie:
. L. Meeder, Concernstaf gemeente Amersfoort, telefoon 033 469 44 40, e-mail l.meeder@amersfoort.nl . De heer W.G.B. Pot, algemeen Directeur Pot Verhuizingen/Logistiek, telefoon 033 450 82 10 of

e-mail wpot@potholding.nl.


---- --