Time : 14:12:43
Date : 22 November 2006

Persmededeling naar aanleiding van de aankondiging door de Volkswagen-groep

Brussel, 22 november 2006

Naar aanleiding van de aangekondigde intentie door Volkswagen AG de fabriek van Vorst te herstructureren, meldt D'Ieteren, onafhankelijk invoerder, sprekend in naam van zijn personeel en van de 160 zelfstandige Volkswagen-concessiehouders in België, de gevolgen hiervan ten zeerste te betreuren en betuigt zijn diep medeleven met de werknemers en hun familie die door deze herstructurering zouden getroffen worden.

D'Ieteren benadrukt dat de groep Volkswagen, in zijn persmededeling van 21 november, duidelijk heeft verklaard de site in Vorst open te willen houden en oplossingen in die richting te zoeken.

D'Ieteren, de concessiehouders, en hun zesduizend medewerkers wensen van harte dat dit project alle kansen van slagen zal krijgen.
________________

D'Ieteren
D'Ieteren is een internationale groep, met drie activiteiten ten dienste van de automobilist :

- de distributie in België van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Porsche, Yamaha en MBK;

- de autoverhuur op korte termijn in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië via Avis Europe plc en zijn merknamen Avis en Budget;

- de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland via Belron s.a. en onder meer zijn merknamen CARGLASS® en AUTOGLASS®. D'Ieteren en zijn activiteiten opereren in 110 landen op 5 continenten.

Contactpersoon
Catherine Vandepopeliere, Financial Communication
Tel : + 32 (0)2 536.54.39
e-mail : financial.communication@dieteren.be
Internet site: http://www.dieteren.com