Gemeente Bronckhorst
---


Verkiezingsuitslagen op de voet te volgen in het gemeentehuis van Bronckhorst!

22 november Tweede Kamerverkiezingen

Op 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Natuurlijk kunnen inwoners ook in Bronckhorst hun stem uitbrengen. In de gemeente zijn de stemlokalen (26 in totaal) open tussen 07.30 en 21.00 uur. Inwoners hebben hun stempas inmiddels in de bus gekregen. De gemeente doet mee aan het landelijke experiment 'Stemmen in een willekeurig stembureau in de gemeente' wat betekent dat Bronckhorster stemgerechtigden in ieder stembureau in Bronckhorst hun stem mogen uitbrengen. Een overzicht van de stemlokalen staat op www.bronckhorst.nl. Dus woont iemand in Vorden en werkt diegene in Zelhem dan kan hij/zij daar stemmen.

Volg de uitslagen samen met de burgemeester
De verkiezingsuitslag beloofd spannend te worden. Wie wordt de grootste partij van Nederland? De gemeente krijgt de uitslagen van Bronckhorst direct na sluiting van de stembureaus binnen en in de raadszaal van het gemeentehuis kunnen geĂŻnteresseerden als eerste volgen wat in Bronckhorst de uitkomsten zijn. Burgemeester Henk Aalderink houdt hierover een presentatie en rekent ook door naar wat dat zou betekenen als er nu gemeenteraadsverkiezingen waren. Natuurlijk is er ook een verbinding met Den Haag/Hilversum om de landelijke uitslagen op de voet te volgen. Een hapje en drankje staan klaar en ook voor een achtergrondmuziekje is gezorgd. De avond duurt van 20.30 tot 23.00 uur. Inwoners, vertegenwoordigers van bedrijven, stichtingen en instellingen zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Hengelo Gld, 10 november 2006

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --