Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 236

datum: 13 november 2006

Uitslagenavond verkiezingen in de Observant

De gemeente Amersfoort organiseert een uitslagenavond voor de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2006. Bewoners van de stad zijn vanaf 20.00 uur welkom in het Stadscafé in de Observant, Stadhuisplein 7, om de landelijke uitslagen te volgen en te horen hoe Amersfoort heeft gekozen.

Op woensdagavond 22 november om 21.00 uur sluiten de stembureaus hun deuren. Vanaf die tijd druppelen de uitslagen van de 58 Amersfoortse stembureaus binnen. De voorzitters van de stembureaus leveren hun gegevens af in het stadhuis. Aan het eind van de avond moet duidelijk zijn hoe Amersfoorters hebben gekozen. Burgemeester A. van Vliet-Kuiper zal de Amersfoortse uitslag dan in het Stadscafé bekend maken. Tot die tijd is de uitzending van de NOS met de landelijke uitslagen te zien via een groot scherm en er is een hapje en een drankje. Iedereen die daar bij wil zijn is van harte welkom.

Informatie: Marion van der Voort, communicatieadviseur a.i. sector Dienstverlening, Informatie en Advies (DIA), telefoon 033 469 44 60 (maandag en donderdag) of 06-15425671 of e-mail m.vandervoort@amersfoort.nl.


---- --