Thomson Financial en The Associated Press Kondigen Nieuw ....

Thomson financial

Thomson Financial en The Associated Press Kondigen Nieuw Partnerschap Aan

NEW YORK, November 21 /PRNewswire/ --

Thomson Financial, een bedrijfseenheid van The Thomson Corporation (TSX: TOC, NYSE: TOC) en vooraanstaand leverancier van informatie- en technologieoplossingen aan de wereldwijde financiële sector, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd om zijn nieuwsaanbod te versterken met inhoud van The Associated Press.

De overeenkomst met AP Digital, een commerciële divisie van The Associated Press, geeft Thomson het recht om zijn huidige nieuwsaanbod uit te breiden door leidende inhoud van AP te incluseren.

"Terwijl we doorgaan met het uitbreiden van ons nieuwsvermogen, zien we AP als een ideale partner, met de diepte aan bronnen en begrip voor de waarde van nieuws, wat het voor ons mogelijk maakt om door te gaan Thomson Financial te onderscheiden van de concurrentie," zei Sharon Rowlands, algemeen directeur van Thomson Financial. "We zijn zeer verheugd om AP inhoud op te kunnen nemen in onze diensten om ons aanbod voor cliënten van Thomson Financial te verbeteren.

"Deze overeenkomst met Thomson benadrukt de waarde van de kwaliteit van AP en het belang van nieuws voor de financiële markten", zei Tom Curley, algemeen directeur en president van AP. "Door samenwerking met Thomson, een industriële leider, zullen we ons essentiële nieuws aan de workflow van de markten leveren."

Door dit akkoord met AP, en een soortgelijk partnerschap met Agence France Presse (AFP) in Europa, heeft Thomson toegang tot een ongeëvenaard netwerk van nieuwsverslaggeving over de wereld.

Over Thomson Financial

Thomson Financial is een leverancier van informatie- en technologieoplossingen voor de wereldwijde financiële sector ter waarde van US$1,9 miljard. Door de breedst mogelijke aanbod van producten en diensten van het bedrijfsleven helpt Thomson Financial klanten in meer dan 70 landen om betere beslissingen te nemen, productiever te zijn en superieure resultaten te bereiken. Thomson Financial is onderdeel van The Thomson Corporation (www.thomson.com ), een mondiale leider in de levering van geïntegreerde informatieoplossingen aan zakelijke en professionele klanten. Thomson levert informatie met toegevoegde waarde, softwaremiddelen en
-toepassingen voor meer dan 20 miljoen gebruikers op het gebied van recht, belasting, accounting, financiële diensten, hoger onderwijs, referentie-informatie, e-learning en beoordeling voor bedrijven, wetenschappelijk onderzoek en gezondheidszorg. Met inkomsten van US$8,4 miljard staat The Thomson Corporation met zijn gewone aandelen genoteerd op de beurzen van New York en Toronto (NYSE: TOC; TSX: TOC).

Over Thomson

The Thomson Corporation (www.thomson.com) is een mondiale leider in het leveren van essentiële elektronische workflowoplossingen aan het bedrijfsleven en aan professionele klanten. Met operationele hoofdkantoren in Stamford, Conn., levert Thomson informatie met toegevoegde waarde en softwaremiddelen en -toepassingen aan meer dan 20 miljoen gebruikers op het gebied van recht, belasting, accounting, financiële diensten, wetenschappelijk onderzoek en gezondheidszorg. De gewone aandelen van The Thomson Corporation staan genoteerd op de beurzen van New York en Toronto (NYSE: TOC; TSX: TOC).

Website: www.thomsonfinancial.com
www.thomson.com

Contact:

Joe Christinat van Thomson Financial, +1-646-822-2392 office, +1-646-256-4353 mobiel