Gemeente Schiedam


November

Onderwerpen voor onderzoek Rekenkamercommissie: graag uw suggesties!

22 november 2006

De Rekenkamercommissie Schiedam-Vlaardingen (RKC) is een onafhankelijke onderzoekscommissie die de gemeenteraden van zowel Vlaardingen als Schiedam bijstaat in hun rol als controleur van het college.

Jaarlijks laat de RKC een aantal gemeentelijke onderwerpen nader onderzoeken. Met zulke onderzoeken wil de RKC een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de gemeenten door bijvoorbeeld het inzicht over bepaalde onderwerpen te verbeteren en, waar nodig, met voorstellen tot verbetering te komen.

Ook dit jaar weer wil de RKC u vragen om voor het komende jaar onderwerpen aan te dragen, die naar uw mening een onderzoek waard zijn. De RKC kan daarmee dan rekening houden. Zoals gezegd, de RKC is onafhankelijk en vrij in het kiezen van een onderwerp.

Wilt u de RKC helpen aan een onderwerp om te onderzoeken?

Geef dan uw keuze, met een korte toelichting waarom u tot die keuze bent gekomen, op aan de secretaris van de RKC, Jaap Pegtel:
* schriftelijk: postbus 1501, 3100 EA Schiedam
* via e-mail: j.pegtel@schiedam.nl

* telefonisch: (015) 246 5336

Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Dan kan de commissie u berichten wat er met uw voorstel wordt gedaan! U kunt uw keuze tot uiterlijk 8 december a.s. indienen.

Ontdek Schiedam Gemeentearchief Postbus 51 Politie Stadsregio