Gemeente Duiven


Milieuzaken: ontwerpvergunningen, definitieve vergunningen en meldingen

---

De hieronder gepubliceerde (ontwerp) vergunningen, meldingen en bijbehorende stukken kunt u inzien

* Bij de balie van de Sector Grondgebied in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven. Deze balie is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. `s Middags kunt u op afspraak terecht (0316) 279332;

Indien gewenst kan een mondelinge toelichting worden gegeven.

Ontwerpvergunningen (8.22 / 8.23 / 8.25 / 8.26 Wet milieubeheer)
* Loostraat 36 te Loo, t.n.v. Maatschap Schennink,

Het betreft het intrekken van de vergunde rechten voor het houden van 160 mestvarkens welke vergund zijn in de revisievergunning van 24 maart 1992;

* Segment 21 te Duiven, t.n.v.Pirtek Arnhem,

Het betreft het ambtshalve wijzigen en intrekken van voorschriften welke zijn verbonden aan de vergunning van 11 december 2000; deze vergunningen liggen van donderdag 23 november 2006 tot en met woensdag 3 januari 2007 ter inzage

Gedurende de aangegeven inzagetermijn kunt u tegen deze (ontwerp) besluiten schriftelijk uw zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 6, 6920 AA te Duiven. U kunt daarbij verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
In beginsel kunnen alleen degenen die een zienswijze hebben ingediend beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Definitieve vergunningen

* Loostraat 40 te Loo, t.n.v. de gebroeders Goris

Het betreft de intrekking op verzoek van de vergunninghouders van een oprichtingsvergunning in het kader van de Hinderwet (nu Wet milieubeheer) voor een veebedrijf.

Deze vergunning ligt ter inzage van donderdag 23 november 2006 tot en met woensdag 3 januari 2007. Binnen die termijn kan beroep tegen de vergunning worden ingesteld door de aanvrager van de vergunning, de wettelijke adviseurs en degenen die al eerder zienswijzen (bezwaren) hebben ingebracht. Ook als u kunt aantonen dat u niet in staat bent gewenst om eerder zienswijzen in te dienen, kunt u nu beroep instellen. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te `s-Gravenhage.

Het besluit wordt pas na woensdag 3 januari 2007 van kracht, tenzij iemand voor die tijd beroep heeft ingesteld bij de Raad van State en tevens een verzoek om schorsing of een voorlopige voorziening heeft ingediend. Dan zal eerst op dit verzoek moeten worden beslist alvorens de vergunning van kracht wordt. Een dergelijk verzoek moet worden gedaan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te `s-Gravenhage.

Meldingen

* Impact 4 en 6j te Duiven, Flame Spray Technoligies,

Het in gebruik nemen van een nieuwe bedrijfshal gelegen aan de Impact 6j te Duiven. De inrichting valt onder de werkingsfeer van het Besluit opslag en transportbedrijven milieubeheer.

* Visserlaan 27 te Duiven, Vitens gelderland NV,

Het toepassing worden van het Besluit voorzieningen en installaties milieubeheer op reeds aanwezige pomp- of drukverhogingsinric hting met reservoir gelegen aan de Visserlaan 27 te Duiven.
* Beerenclaauwstraat 12 te Groessen, Maatschap Peters - Pleging,

Het oprichten van een mestbassin welke onder de werkingssfeer van het Besluit mestbassins milieubeheer valt.

Omdat dit een informatieve mededeling is, zijn er geen mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen of bezwaar.

* Nieuwgraafsestraat ongenummerd, Slibdepot Duiven, t.n.v. Grondbank GMG

De voorgenomen verandering betreft de ingebruikname van een pasjessysteem ten behoeve van de aanvoer van partijen slib. Omdat de verandering van deze inrichting past binnen de huidige vergunning is het niet nodig een vergunningsprocedure te volgen.

Formeel luidt dit besluit: het college verklaart dat de voorgenomen verandering voldoet aan artikel 8.19 2 e lid, onderdeel a van de Wet milieubeheer. Derhalve is er geen aanleiding om toepassing te geven aan artikel 8.22, 8.23 of 8.25 van de Wet milieubeheer.

Belanghebbenden kunnen bezwaar indienen: u moet dan voor woensdag 3 januari 2007 een bezwaarschrift indienen bij het college van B&W, postbus 6, 6920 AA Duiven. Het bezwaarschrift moet ten minste de volgende aspecten bevatten:
a. de naam en het adres van de indiener van het bezwaar b. de dagtekening
c. de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht d. de gronden van bezwaar



Milieuzaken