Politie Zeeland


---


W-3119-2006 Fietser aangereden in Middelburg
Op de kruising Vlissingsesingel / Vlissingse Molenstraat werd woensdag rond 12.30 uur een 12-jarige Middelburgse fietser aangereden door een auto.
De fietser reed vanuit de Vlissingse Molenstraat linksaf de Vlissingsesingel op. Op de kruising werd hij aangereden door een auto, bestuurd door een 26-jarige man uit Middelburg. Deze reed over de Vlissingsesingel, komende uit de richting van de Langevieleweg. De fietser raakte gewond aan zijn been en klaagde over pijn in zijn hoofd, nek en rug. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De fiets en de auto raakten beschadigd.

O-3120-2006 Vrouw van paard geworpen in Oostdijk
Tijdens surveillance op de Oude Rijksweg in Oostdijk stuitte de politie woensdag omstreeks 12.15 uur op een loslopend paard dat even daarvoor de berijdster van zich had afgeworpen.
Met behulp van enkele omstanders kon het op hol geslagen paard gekalmeerd worden. De berijdster, een 34-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal had een hoofdwond en enkele pijnlijke plekken opgelopen. Door het ambulancepersoneel werd zij behandeld en ze hoefde niet naar een ziekenhuis. Volgens de vrouw was het paard plotseling gestopt waarna zij ervan afgeworpen werd. Daarna ging het beest er vandoor in de richting van Krabbendijke.

W-3121-2006 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Nieuwe Vlissingseweg / Sloeweg in Vlissingen vond woensdag om 14.20 uur een aanrijding plaats.
Een 83-jarige Vlissingse automobilist reed vanuit de richting van Middelburg over de Nieuwe Vlissingseweg en wilde rechtdoor. De andere bestuurder, een 44-jarige man uit Oost-Souburg reed eveneens over de Nieuwe Vlissingseweg. Hij kwam vanaf de richting van Vlissingen en sloeg linksaf de Sloeweg op. De auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.
Omdat beide automobilisten verklaarden door het groene licht te zijn gereden, is de politie op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.

Z-3122-2006 Aanrijding in Sas van Gent
Op de kruising Joostenstraat / Annoijstraat in Sas van Gent gebeurde woensdag om 16.00 uur een aanrijding.
Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de Annoijstraat en verleende op de kruising met de Joostenstraat geen voorrang aan een van rechts komende 51-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. Door de kracht van de aanrijding reed de vrouw tegen een geparkeerde auto. Alledrie de auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

O-3123-2006 Hardrijder moet rijbewijs inleveren, Kapelle
Tijdens videosurveillance, woensdag omstreeks 11.00 uur, werd op de A58 bij Kapelle een hardrijder betrapt, die op sommige delen van de A58 een snelheid bereikte van 177 km/h.
De man, een 25-jarige Tilburger, kon uiteindelijk pas in Goes tot stoppen gebracht worden en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

---- --