Nieuw in Nederland: workshop live vrouwen versieren


ROTTERDAM, 20061122 -- Sinds kort kunnen Nederlandse mannen live in de praktijk zien en leren hoe je met succes een vrouw versiert. De `Dating Doctors' zorgen voor deze primeur met hun workshop "Zelfvertrouwen met Vrouwen". Tijdens deze één op één training van een halve dag krijgen mannen niet alleen theorieles maar gaan ze ook daadwerkelijk de straat op en de kroeg in. Daar demonstreren de drie Dating Doctors live hoe je een vrouw moet aanspreken om haar in bed te kunnen krijgen. Vervolgens krijgt elke deelnemer de kans om zelf te oefenen onder begeleiding van een Dating Doctor.

Dankzij directe feedback en concrete tips ontwikkelt de cursist zo in korte tijd zijn eigen versier vaardigheden. Mannen die echt serieus werk willen maken van hun succes met vrouwen, boeken een intensieve "Dating Tour". In een buitenlandse stad nemen de Dating Doctors hen dan vijf dagen lang op sleeptouw.

Dating Doctor Frank legt uit: "Vrouwen versieren is al twintig jaar mijn passie. Ik was een laatbloeier en heb me deze kunst zelf moeten aanleren. Ik heb alles gelezen wat er te lezen viel en vooral heel veel door vallen en opstaan in de praktijk geleerd. Veel informatie vond ik op internet in geheime mannen genootschappen. Vier jaar geleden werden in de VS voor het eerst live cursussen vrouwen versieren gegeven en kwamen er dating coaches, zie bijvoorbeeld de film "Hitch". Het verbaasde me dat dat niet in Nederland gebeurde. Er zijn zoveel vrijgezelle mannen die een zetje in de rug nodig hebben om op een leuke vrouw af te stappen. Ik merkte dat met vrienden die me vroegen hoe ik steeds zoveel succes had met vrouwen. Ik liet het ze dan zien en dan ging er een wereld voor ze open. Begin van de zomer ben ik begonnen met m'n eerste officiële workshop. Dat was gelijk een succes en met twee ervaren versierders, Pim en Quintus, hebben we toen de Datingdoctors opgericht. We hebben nu vier trainingen gegeven en voor het komende half jaar staan er al weer zes nieuwe op het programma."

Een deelnemer vertelt: "In de 1-op-1 cursus ben ik direct de stad in gegaan. Daar heb ik na een korte uitleg al snel, ondanks mijn onzekerheid, een vrouw aangesproken, en kort daarna nog één die ik een geweldig gevoel over zichzelf had gegeven, waar ik eigenlijk verwacht had dat ze direct zou weglopen! Erg leerzaam om direct aan de slag te gaan."
Ervaringen van een andere deelnemer: "Dating Tour Praag was een hoop lol en leren door te doen. (...) Ik heb grenzen overschreden door de aanwijzingen en 'harde duw in de rug' van de Dating Doctors, waarvan ik niet geloofde dat mij dat zou lukken. Ik waardeer de persoonlijke aandacht en motivatie van de Dating Doctors om mij te helpen. (...)Ik ben een aantal zeer belemmerende overtuigingen over vrouwen kwijtgeraakt. Ik geloof in de kracht die ik heb met vrouwen en hoe sterk vrouwen zich tot mij aangetrokken voelen."





Frank Groen