Ingezonden persbericht


Persbericht

Ooitse website valt in de prijzen

www.ooit.nl onderscheiden met de distinguished excellence award van de IAAPA

Op 11 juli 2006, lanceerde Het Land van Ooit haar nieuwe website: www.ooit.nl. Een vrolijke, eigentijdse maar vooral Ooitse website met veel nuttige informatie en een interactief gedeelte. De site is opgedeeld in 3 secties, namelijk "Feestelijk en Zakelijk", "Dagrecreatie voor Ridders en Jonkvrouwen" en "Werken in Ooit", waar inmiddels ook een intranetgedeelte in is verwerkt. Hoewel de website in continue ontwikkeling is, zijn de Ooiters zelf al erg blij met hun nieuwe site en nu lijkt ook de pretparkwereld ervoor te zijn gevallen.

Vorige week werden in de Verenigde Staten de "IAAPA"-awards uitgereikt, tijdens de IAAPA Attractions Expo 2006 in Atlanta. Het Land van Ooit was in de race voor de prijs voor de beste website. Woensdag 15 november werden de prijzen verdeeld en de Ooitse website werd onderscheiden met de distinguished excellence award.

De IAAPA (International Association of Amusements Parks and Attractions) werd opgericht in 1918 en telt ruim 5600 leden, zoals musea, pretparken, toeristische verenigingen en organisatoren van shows. De leden zijn afkomstig uit vele landen van de wereld. De organisatie reikt elk jaar prijzen uit in verschillende categorieën die allemaal betrekking hebben op de amusementsparkenbranche.

De website van Het Land van Ooit werd gemaakt door het Hilversumse Angrybytes, die ook al een aantal andere grote sites op hun naam hebben staan, zoals BNN.nl en top2000.nl. Kijk voor meer informatie op www.angrybytes.com

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over de website van Het Land van Ooit, kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl