Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Hoogeveen, 23-11-2006

Gewonde bij ongeval alsnog overleden
DWINGELOO - De 20-jarige man uit Wapse, die vorige week vrijdag ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Spieregerweg, is afgelopen dinsdag alsnog aan zijn verwondingen overleden. Hij overleed in het ziekenhuis in Groningen, waar hij na het ongeval heen was gebracht. (06-199520)

Bewoner naar ziekenhuis na brand
ZWIGGELTE - De 48 jr. bewoner van een bungalow op het recreatiepark Hart van Drenthe aan het Oranjekanaal in Zwiggelte is donderdagmorgen per traumaheli overgebracht naar het UMC Groningen. De man werd ernstig gewond aangetroffen bij zijn woning. In de woning is op de benedenverdieping door nog onbekende oorzaak brand ontstaan waarna de man uit een raam op de bovenverdieping is gesprongen of gevallen. Inmiddels is bekend geworden dat de man niet in levensgevaar verkeert. De Technische recherche stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand en zodra het mogelijk is zal ook de bewoner worden bevraagd. (06-201461)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met 0592 - 36 1280.