Ingezonden persbericht


Media Alert

Adobe Connect - Business Exchange verbindt organisaties, mensen en applicaties

Evenement wordt breed ondersteund door Accenture, Ciber, Cap Gemini en SAP

Amsterdam, 18 oktober 2006 - Op donderdag 23 november aanstaande organiseert Adobe Systems Benelux in Huis ter Duin-Noordwijk, voor het eerst Adobe Connect - Business Exchange. Dit evenement laat de toekomst zien op het gebied van marktinnovatie en klantgeoriënteerde bedrijfssystemen door middel van voorbeelden uit de praktijk. Business-, Marketing- en IT-professionals afkomstig uit de overheidssector, bank- en verzekeringswezen, telecom, industrie, media en publishing kunnen zich laten informeren over thema's als Rich Internet Applications, Document & Process Management en Trusted Information Sharing.

"Het is tegenwoordig erg belangrijk om een goede connectie te leggen met klanten, leveranciers en partners", zegt Gary Fry, Managing Director bij Adobe Systems Benelux. "Die connectie gaat verder dan alleen maar zaken doen met elkaar. Evenementen als Adobe Connect - Business Exchange zijn voor alle partijen een waardevolle mogelijkheid om geïnformeerd te worden over de grote verscheidenheid aan mensen, verhalen en behoeften."

Het programma van Adobe Connect - Business Exchange valt uiteen in drie delen. In de ochtend komen onder andere Prof. Ir. Roel Pieper en Gary Fry aan het woord. Zij zullen hun visie geven op verschillende marktontwikkelingen en dieper ingaan op hoe hier in de toekomst mee omgegaan kan worden. Het tweede deel van Adobe Connect - Business Exchange staat in het teken van praktijkvoorbeelden. Bedrijven als Lloyd's, Robeco en SNS Bank komen een toelichting geven op de uitdagingen waar zij recent voor hebben gestaan. Verder zullen er in de namiddag ook een aantal gerenommeerde partners samen met klanten aan het woord komen over recente implementaties en worden de nieuwe mogelijkheden van Acrobat 8 onder de loep genomen. De dag sluit af met een receptie en een avondsessie voor Flex-ontwikkelaars waarvoor Christophe Coenraets, Senior Flex Evangelist speciaal overkomt uit San Jose.

Ook verschillende partners van Adobe hebben hun weg gevonden naar het evenement. Zo zijn onder andere Accenture, Ciber, JEA, NL4B en SAP gold sponsors en DITP, Info.nl, netmasters, ETC Pluz, EMC Documentum, Cap gGemini, The Factor.E silver sponsors. Deze partners zullen ook aanwezig zijn op de Adobe Connect - Business Exchange Expo.

Voor meer informatie over Adobe Connect - Business Exchange, registratie en het volledige programma kunt u een bezoek brengen aan www.adobe.nl/connect.

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com.

###

© 2006 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe symbol are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com