Time : 09:40:29
Date : 23 November 2006
Sender Name: Biscuiterie Jules Destrooper

BISCUITERIE JULES DESTROOPER VIERT 120ste VERJAARDAG MET GRATIS KOEKJES VOOR AL WIE JULES HEET.

Toen koloniaal handelaar Jules Destrooper in 1886 zijn "biscuiterie" oprichtte, kon hij niet vermoeden dat zijn koekjes anno 2006 door fijnproevers over de hele wereld gesmaakt zouden worden. Jules importeerde kruiden uit Afrika en het Oosten en verwerkte ze in het recept van zijn onovertroffen amandelbrood: een delicaat, flinterdun koekje dat vandaag nog steeds volgens het authentieke recept gebakken wordt. Net zoals zijn originele boterwafeltjes (de beroemde geruite "lukken") die zo stilaan Belgisch erfgoed geworden zijn. De koekjes van Jules Destrooper stapelden door de jaren heen de internationale onderscheidingen op. Sinds 1999 mag de biscuiterie zich ook officieel hofleverancier noemen.

Het verhaal van het familiebedrijf uit Lo is er een van groei zonder compromissen: na vier generaties zijn de koekjes van Jules Destrooper nog steeds volledig vrij van kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen. Natuurboter, de beste amandelen, superieure Belgische chocolade... de ingrediënten van het succes zijn precies dezelfde als 120 jaar geleden. Vandaag garanderen moderne, computergestuurde productiemethoden een optimale kwaliteit en hygiëne, maar aan de originele recepten wordt onder geen beding geraakt.

Naar aanleiding van de 120ste verjaardag van Jules Destrooper pakt de koekjesbakker uit met een leuke verrassing voor al wie "Jules" heet. Geluksvogels met de juiste naam gaan voor 1 januari 2007 naar hun supermarkt en nemen een exclusief blik van 500g met het "Jules" assortiment mee naar huis. Als ze vervolgens het kasticket samen met een fotokopie van hun identiteitskaart, adres en rekeningnummer opsturen, krijgen ze hun aankoop volledig terugbetaald. Het adres: Biscuiterie Jules Destrooper, "Actie Jules", Gravestraat 5, 8647 Lo. Of om het met de nieuwe slogan van Jules Destrooper te zeggen: "Geluk zit soms in een klein koekje."

Info?
Voor bijkomende vragen over 120 jaar Jules Destrooper of een interview verwijzen we graag naar Peter Destrooper op nummer 058/28 80 41 of mail gerust naar peter.destrooper@destrooper.be

URL: http://www.destrooper.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR