Richard Krajicek Foundation opent Playground in Wageningen

Richard krajicek foundation

Op vrijdag 24 november opent Richard Krajicek om 15.30 uur de twintigste playground van de Foundation die zijn naam draagt. De nieuwe playground is gelegen in de wijk Pomona.

Twee jongeren uit de wijk hebben een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van deze playground. Ries van Zon en Aage Weide hebben met hun inzet en enthousiasme de gemeente weten te overtuigen van de noodzaak van een Playground in hun wijk. De Richard Krajicek Foundation heeft hun initiatief van harte ondersteund.

Ries van Zon zal als sportleider samen met de Gelderse SportFederatie de begeleiding voor zijn rekening nemen op de nieuwe Playground.

Richard Krajicek zal na de opening samen met de kinderen een balletje slaan

Locatie:
De Playground is gelegen naast Wijkcentrum De Pomona 562 in Wageningen.

De Richard Krajicek Foundation zet zich in om het sporten en bewegen van de jeugd in die wijken waar de sportmogelijkheden beperkt zijn te stimuleren. De Foundation heeft als doel om in 2010 in Nederland 50 playgrounds te hebben gerealiseerd. Hoewel de aanleg van playgrounds belangrijk is, is het positieve gebruik van de playgrounds van veel groter belang. En dat is mensenwerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hilde Visbeen op 06 24 222609