Ingezonden persbericht


Leiderdorp, Nederland - 24 November 2006

BlueNow, het bedrijf achter diverse online diensten, introduceert 'match' en 'mash', een nieuwe manier van daten (http://www.when2date.com).

In de huidige volle online datingmarkt waagt when2date het toch om nog een nieuwe datingsite te lanceren. De reden is eigenlijk simpel, when2date is een combinatie van: het gebruikelijke matchen van profielen en het gebruiken van informatie die al bij andere diensten aanwezig is (video, foto, muziek, IM), dit laatste noemt men ook wel 'mashing'.

Daten is een combinatie van het vinden van een persoon die aan bepaalde eisen voldoet en het zoeken naar gemeenschappelijke kenmerken van een potentiële date. Met name sociale netwerk sites richten zich veelal op het laatste.

when2date heeft als uitgangspunt om beiden te combineren en daters het beste van twee werelden te bieden. Dat betekent o.a. dat when2date het toelaat om bijvoorbeeld video's van Youtube of foto's van Flickr te integreren in een profiel. Veel gebruikers hebben dit al online staan en het is simpel knippen en plakken om het ook op when2date te delen. Door web 2.0 technologie te gebruiken is deze informatie door andere daters op een eenvoudige en snelle manier te bekijken.

Naast ondersteuning voor enkele zeer bekende diensten biedt when2date ook ondersteuning voor drie zeer onderscheidende initiatieven:


- Singshot online Karaoke;

- Nabaztag draadloos WIFI konijn;

- Skype.

When2date kan opgenomen liedjes (ben je de nieuwe Frank Sinatra of Tina Turner) in een profiel integreren m.b.v. de Singshot dienst. Daarnaast kunnen trotste bezitters van het draadloze konijn berichten sturen aan andere konijnen (we weten het, het klinkt idioot).

We bieden tevens ondersteuning voor de volgende Skype functies:


- bellen;

- chatten;

- speeddaten via public chat.

Dit alles maakt when2date een leuke manier van daten.

Over BlueNow
We zijn een klein en innovatief bedrijf en we richten ons met name op online diensten.

Skype, Flickr, Rapleaf, Lastfm, Edgeio, Nabaztag are all registered trademarks of their respective owners and BlueNow and this publication is not affiliated with all these fine folks in any way.

Contact informatie

Hans Blaauw
BlueNow
Raaphorst 159
2352 KJ Leiderdorp
Nederland
Tel: +31715899897
Skype: bluedude
Email: press@meblue.com