Ingezonden persbericht


Vroomshoop - 23 november 2006

Persbericht Eastborn Slaapsystemen B.V.

Eastborn Slaapsystemen B.V. heeft de 1e prijs ontvangen in de categorie Technisch Slapen van de Gaaf Goed LeveranciersAwards 2006!

Op maandag 20 november 2006 is deze Award uitgereikt. In bijgaand persbericht van Gaaf Goed leest u er alles over!

Quote

PERSBERICHT (van Gaaf Goed)

Gouwe ouwen èn verrassingen bij uitreiking Gaaf Goed Awards 2006!

De Gaaf Goed LeveranciersAwards heeft dit jaar verrassende winnaars opgeleverd. Een andere, meer kwalitatieve opzet van de Gaaf Goed Leveranciersverkiezing, leidde tot flink wat verschuivingen in de top 3 van de beste leveranciers voor de woon- en slaapdetaillist. In de zeven productcategorieën waren zelfs twee 'nieuwe' bedrijven die 'met stip' op de eerste plaats binnenkwamen. De feestelijke uitreiking van de Awards vond dit jaar plaats in de Glazen Ruimte in Maarssen op 20 november.

Niet een kwantitatieve enquête - zoals in de vijf jaar hiervoor - maar een kwalitatief panelonderzoek stond aan de basis van de uitslag van 2006. En dat leverde behalve een vertrouwd beeld ook een aantal verrassingen op. Omdat de opzet gewijzigd is ten opzichte van vorig jaar, kan de uitslag niet een op een vergeleken worden met die van 2005 maar de veranderingen kunnen zeker niet ongenoemd blijven. Onder de nummers 1 van 2006 zitten maar liefst twee nieuwe namen: Vriesco in de productgroep Decoratietextiel en in de productgroep Technisch slapen is Eastborn met stip op de eerste plaats geëindigd. De overige nummers 1: Luxaflex (Raamdecoratie), Forbo Flooring (Vlakke vloerbedekking), Peitsman (Techniek), Ten Cate Houstex (Bed- en badmode) en Enia Carpet (Zachte vloerbedekking).

Meetlat
Met een panel van 30 woon- en slaapdetaillisten ging Gaaf Goed de diepte in over de motivatie achter de uitslag. Het panel, bestaande uit vertegenwoordigers van grote en kleine detailhandelszaken, van ketens en van franchiseformules, legde de leveranciers langs de meetlat volgens de volgende criteria: Leveringen/voorraad, Service/klantgerichtheid, Verkoopondersteuning, Vertegenwoordigers, Assortiment/collectie, Klachtenafhandeling en Prijs/kwaliteitsverhouding. Nieuw op de meetlat is het criterium Innovatie. Meer over de individuele scores van de bedrijven treft u aan in de speciale decemberuitgave van Gaaf Goed.

Unquote


---