PERSBERICHT


- Mamut onder de eerste software oplossingen wereldwijd goedgekeurd voor Windows Vista Mamut Business Software voor Windows Vista

(Schiphol-Rijk, 24 november 2006) Als een van de eerste softwareleveranciers wereldwijd is de software van Mamut goedgekeurd voor Windows Vista. Mamut heeft het logo "Works with Vista" ontvangen. De goedkeuring geldt voor Mamut Business Software in Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Groot- Brittannië en Ierland.

De goedkeuring was gereed op maandag 13 november. Voorafgaand aan de wereldwijde lancering van Windows Vista op 30 november hebben reeds drie productportefeuilles van Mamut - Mamut Business Software, daTax en Mamut Home ­ het logo "Works with Vista" ontvangen.

"Met de snelheid waarmee Mamut al meerdere oplossingen voor Windows Vista geschikt gemaakt heeft en heeft goedgekeurd gekregen ben ik bijzonder blij. Hierdoor kunnen Mamut-gebruikers die al werken met Windows Vista, gebruik maken van de vele innovaties die Windows Vista te bieden heeft," zegt Eric Thijssen, Director SMS&P van Microsoft Nederland.

Grotere productiviteit voor gebruikers
De verbeterde stabiliteit en snelheid in Windows Vista zorgen voor grote voordelen voor gebruikers van Mamuts oplossingen. Een verbeterde user interface en verbeterde productiviteit zijn twee van de meerdere voordelen die inbegrepen zijn in Windows Vista. Windows Vista zorgt ook voor verbeterde veiligheid en maakt het eenvoudiger om informatie te vinden en te organiseren.

"Een stabiel besturingssysteem met grotere productiviteit is van essentieel belang voor onze gebruikers. Het is voor Mamut belangrijk om nauw samen te werken met Microsoft zodat we veilige oplossingen kunnen aanbieden die de werkdag van onze ruim 300.000 klanten verder vereenvoudigen," zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut in Nederland.

Windows Vista
Windows Vista is Microsofts nieuwe besturingssysteem en wordt op 30 november gelanceerd. Windows Vista zorgt ervoor dat mensen efficiënter kunnen werken en zorgt voor een verbeterde samenwerking en communicatie over geografische afstanden, IT-systemen en business units. Met Windows Vista wordt het PC-gebruik veiliger, informatiever, intuïtief en handig.
---

Over Mamut
Opgericht in 1994, Mamut (OSE "MAMUT") is een toonaangevende Europese leverancier van complete, geïntegreerde softwareoplossingen en internetdiensten voor kleine ondernemingen. Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs- kwaliteitverhouding, met geïntegreerde CRM, verkoopondersteuning, logistiek, financiële administratie, e-commerce, domeinen, e-mail, web hosting en beveiliging. Meer dan 300.000 Europese klanten vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met oplossingen van Mamut. Voor meer informatie over Mamut en haar oplossingen zie www.mamut.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Dave Kroder, country manager Nederland van Mamut Software, tel 06-55883031, email: davek@mamut.nl of
Kalle Siebring van Hill & Knowlton, tel 020 404 47 07, email: ksiebring@hillandknowlton.com


---- --