3 e persbericht van vrijdag 24 november 2006

Eindhoven, 24-11-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachte van huiselijk geweld aan

De politie heeft vrijdagmiddag rond 13.45 uur een 52-jarige man uit Veldhoven aangehouden bij een woning in Woensel-Noord. Hij wordt ervan verdacht dat hij kort daarvoor de ruit van de voordeur van het huis vernield heeft. In deze woning woont de vriend van de dochter van de Veldhovenaar. De aanleiding voor de vernieling ligt in de relationele sfeer. De verdachte is in verzekering gesteld.

Helmond: Gewonden bij aanrijding

Een 41-jarige man uit Helmond is vrijdagochtend rond 5.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Aarle Rixtelseweg/Jan van Brabantlaan/Wesselmanlaan/ Julianalaan. Hij botste met zijn personenauto tegen een bestelbus, die werd bestuurd door een man van 46 jaar uit Heythuysen. Naar de toedracht van de aanrijding wordt nog onderzoek verricht door de politie. De Helmonder is met een gebroken sleutelbeen voor de zekerheid opgenomen in het ziekenhuis. De man uit Heythuysen brak bij de aanrijding een middenhandsbeentje. Een 41-jarige man uit Heythuysen die bij hem in de auto zat, raakte niet gewond.

Eersel: Politie arresteert verdachten van bedreiging

De politie heeft vrijdagmiddag rond 15.45 uur op de Rootseweg twee mannen (24 en 33 jaar) uit Eersel aangehouden. De 24-jarige man raakte de buitenspiegel van een passerende auto die werd bestuurd door een 47-jarige man uit Eersel. Toen deze stopte en er wat van zei, dreigden beide mannen hem te slaan. Zij hadden een fles bier in hun hand en een krat bier bij zich. De mannen waren onder invloed van alcohol. Het krat bier werd in beslag genomen. De mannen werden na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Valkenswaard: Politie ontdekt hennepkwekerij in garage

In een garage bij een woning aan de Waalreseweg heeft de politie vrijdagmiddag rond 14.45 uur resten van een hennepkwekerij aangetroffen. De hennepplanten waren geknipt maar in de garage stond nog wel de nodige kweekapparatuur. Alles is in beslag genomen en vernietigd. De 53-jarige bewoner werd aangehouden en na verhoor heengezonden.

Valkenswaard: Diefstal auto

Vanaf het Hubertusdal werd tussen donderdagavond 19.15 uur en vrijdagochtend 10.00 uur een personenauto weggenomen. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf met het kenteken 11-NK-SV.

Bladel: Man gewond bij aanrijding met tractor

Een man van 20 jaar uit Casteren is vrijdagmiddag rond 12.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Bredasebaan. De man reed in zijn auto tegen een aanhangwagen van een tractor die werd bestuurd door een man van 39 jaar uit Vessem. De tractorbestuurder was bezig een inrit op te rijden toen de automobilist tegen de aanhangwagen reed. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.