Ingezonden persbericht


Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld

6 november 2006

Persbericht

Maranatha Christian MusicStore

organiseert "Christmas Homecoming"

Maranatha Christian MusicStore (MCMS) organiseert op zaterdag 25 november een "Christmas Homecoming" op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Tijdens de dag die om 12.00 uur begint zijn er allerlei kraampjes waar voornamelijk christelijke werken en snuisterijen zoals cd's, muziek dvd's, soundtracks, speelfilms, boeken en cadeau-artikelen te koop zijn. Daarnaast kunnen kinderen zich onder begeleiding vermaken met allerlei leuke spellen. De entree van de dag is gratis.

De bezoekers van "Christmas Homecoming" worden in de watten gelegd. Van de organisatie krijgen zij 's middags gratis koffie, limonade, sap met kerstchocolade en koek. Om ongeveer 16.00 uur wordt er warme chocolademelk geschonken met een snack. Terwijl de bezoekers snuffelen bij de verschillende kraampjes kunnen de kinderen onder begeleiding knutselen, tekenen, kleuren, sjoelen, tafeltennis en zich vermaken met andere gezellige spellen.

Om 16.30 uur sluit de kerstmarkt en wordt de dag om 17.00 uur afgesloten met een 'Christmas Sing-A-Long' onder begeleiding van DeKORT FAMILY. Daaropvolgend geeft Roy Manikus een korte overdenking met als thema 'Kerstfeest: 'De weg terug naar God.' Ook Stichting Hij Leeft Zending is op deze dag aanwezig om bezoekers te informeren over het werk dat zij doen. Deze stichting houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met zending en evangelisatie en bestaat voornamelijk uit vrijwilligers.

Iedereen is op zaterdag 25 november van harte uitgenodigd op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld, Aaltenseweg 11 te Zelhem. Voor meer informatie of meer activiteiten op De Betteld kunnen geĂŻnteresseerden kijken op www.betteld.nl.

Einde persbericht