Politie houdt drugsdealer aan

Oud-Heusden, 25-11-2006

De politie heeft vrijdag 24 november in de Vermeerstraat een 39-jarige inwoner van die straat aangehouden. De man wordt verdacht van handel in drugs vanuit zijn woning. De politie hield vrijdag tevens vier gebruikers, een 39-jarige man uit Wijk en Aalburg, een 36-jarige man uit Heusden, een 28-jarige inwoner van Kerkdriel en een 24-jarige man uit Schijndel aan.

De politie stelde een onderzoek in omdat het vermoeden bestond dat de aangehouden verdachte handelde vanuit zijn woning in Oud-Heusden. Vrijdag doorzocht de politie zijn woning en trof daar 55 XTC pillen, 10 gram hennep, 3 gram cocaïne, GHB en drugsgebruiksartikelen aan. Bij de aangehouden gebruikers werd in totaal 5,5 gram cocaïne aangetroffen. De 28-jarige gebruiker die werd aangehouden was tevens in het bezit van een mes en een boksbeugel. De wapens zijn inbeslaggenomen en daarvoor is proces-verbaal opgemaakt.

De gebruikers zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Zij krijgen een proces-verbaal. De man die wordt verdacht van het dealen vanuit zijn huis is inverzekeringgesteld. De politie onderzoekt de zaak verder.