Oldelft benelux



---

Frost & Sullivan kent de CEO of the Year prijs toe aan Guido Geerts, de directeur van Rogan-Delft B.V.

Veenendaal, 24 november 2006 - Het gerenommeerde onderzoeksbureau Frost & Sullivan heeft de 2006 CEO of the Year prijs toegekend aan Guido Geerts, algemeen directeur van Rogan-Delft B.V.

Rogan-Delft, een Nederlands bedrijf gevestigd in Veenendaal, is één van de belangrijkste vernieuwers in de markt van PACS oplossingen (Picture Archiving and Communication Systems). Rogan-Delft was de allereerste PACS ontwikkelaar in de wereld en sinds de oprichting in 1988 brengen ze elk jaar nieuwe innovatieve oplossingen op de markt.

Vorig jaar mocht het bedrijf al de Product Innovation Award van Frost & Sullivan in ontvangst nemen, nadat na een uitgebreid onafhankelijk onderzoek onder PACS leveranciers Rogan-Delft PACS als het meest innovatieve product naar voren kwam.

Dit jaar is de CEO of the Year prijs uitgereikt aan de algemeen directeur van Rogan-Delft, de heer Guido Geerts, als erkenning van zijn essentiële rol in het verbeteren van Rogan-Delfts imago in de markt van medische beeldvorming. Hij was succesvol in het consolideren van Rogan-Delfts reputatie als producent van technologisch geavanceerde PACS oplossingen.

"De nieuwe samenwerkingsverbanden op het commerciële en technische niveau hebben voor Rogan-Delft nieuwe markten geopend," zegt Martin Bryant, de programmaleider medische beeldvorming bij Frost & Sullivan. "Geerts' bereidheid om risico's te nemen in markten met een groot groeipotentieel en mogelijke instabiliteit heeft het bedrijf vooruit gedreven, ondanks de gevaren die dit met zich mee brengt."

Onder de leiding van Guido Geerts, deed Rogan-Delft zijn intrede op een aantal strategisch belangrijke markten, zoals Turkije, Centraal Europa (waar in de nabije toekomst een zeer hoge groei verwacht wordt op het gebied van medische beeldvorming), India en China, waar in 2005 een kantoor van Rogan-Delft werd geopend. De samenwerking met een Nederlands bedrijf 3mensio Medical Imaging heeft het mogelijk gemaakt om PACS met rendabele 3D functionaliteit aan te bieden.

Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, opgericht in 1961, met 26 vestigingen en 1500 industriële consultants, analisten en economisten wereldwijd, heeft als doel het onderzoeken en analyseren van nieuwe markt mogelijkheden om de ontwikkeling van innovatieve strategieën te ondersteunen.

De CEO of the Year prijs wordt door Frost & Sullivan ieder jaar uitgereikt aan de CEO die een buitengewoon leiderschap, visie en een radicaal denken heeft getoond, die leidt tot veranderingen in zijn bedrijfstak.

Voor meer informatie bezoek www.frost.com.

Rogan-Delft
Rogan-Delft B.V. ontwikkelt innovatieve PACS oplossingen (Picture Archiving and Communication Systems) die wereldwijd worden verkocht.

Als uitvinder van Everything On Line (EOL) archief, Multiple Archive Storage Servers (MASS) en Redundant Array of Inexpensive Servers (RAIS) technologie, heeft Rogan-Delft herhaaldelijk bewezen één van de belangrijkste vernieuwers in de markt van medische beeldvorming te zijn.

De recente PACS oplossing, Rogan Online XS, is één van de snelste en meest betrouwbare oplossingen voor de beeldtransmissie in de markt.

Rogan-Delft is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het persbericht van Frost & Sullivan. Zie het origineel


Meer informatie:
Rogan-Delft B.V.
Gildetrom 37, 3905 TB Veenendaal
Tel.: 0318 583 150
Fax: 0318 583 170
E-mail: rogan-info@delftdi.com

Copyright © 2006 Oldelft Benelux All rights reserved.