Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 27-11-2006

Man aangehouden voor huiselijk geweld

Rosmalen In de nacht van zondag op maandag is in zijn woning in Rosmalen een 27-jarige man aangehouden voor mishandeling van zijn vrouw. De man had kort daarvoor de vrouw geschopt en nadat zij de woning was ontvlucht had hij haar buitengesloten. De man bleek onder invloed van alcohol en produceerde ook een hoop geluidsoverlast in zijn woning. Hij is aangehouden en ingesloten.

Mannen en vrouw aangehouden voor openlijke geweldpleging

s-Hertogenbosch Zondagavond heeft de politie op het Hinthamereinde in s-Hertogenbosch twee mannen uit Gennep (21) en Eindhoven (29) en een 23-jarige Bossche aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het drietal viel plotseling een groepje van drie mannen (19,20 en 35 jaar) en een 20-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch aan. De slachtoffers liepen een beetje met elkaar te dollen, waarna het drietal ze te lijf ging en begon te schoppen en te slaan. De politie is tussenbeide gekomen De 20-jarige vrouw moest i.v.m. nekklachten naar de eerste hulp in het Jeroen Boschziekenhuis. De drie zijn aangehouden en ingesloten. Later bleek dat zij op het Hinthamereinde ook een auto hadden beschadigd. De politie onderzoekt de zaak.

Dronken man valt met fiets tegen auto

Vught Zondagavond heeft een 56-jarige dronken fietser uit Vught op de Esscheweg in zijn woonplaats schade veroorzaakt aan een auto. De man viel vermoedelijk door overmatig alcoholgebruik met zijn fiets tegen een passerende auto van een 32-jarige Vughtenaar. De verdachte is voor verhoor ingesloten.

Man aangehouden voor mishandeling

Vught Zondagavond is een 43-jarige man uit Vught op de Esscheweg in zijn woonplaats aangehouden voor mishandeling. De man reed met zijn vrouw op de fiets, toen een 21-jarige Vughtenaar achter haar aanliep en haar kennelijk lastig viel. De man hoorde dat, stopte en gaf de 21-jarige Vughtenaar een paar klappen, door de mishandeling scheurde het shirt van het slachtoffer. Laatstgenoemde liep een paar pijnlijke plekken op. De verdachte is op het bureau verhoord.

Motorcrosser gewond

Veghel Een 20 jarige motorrijder uit Schijndel is op 26 november 2006 omstreeks 15.05 uur ten val gekomen. De bestuurder reed met zijn crossmotor over de Scheiweg te Veghel en raakte hierbij een boomstronk, waardoor hij ten val kwam. Hij is overgebracht naar het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

Ploertendoder inbeslaggenomen

Veghel Bij controle van een 23 jarige automobilist uit Lommel op 26 november 2006 op de A50 te Veghel werd in zijn auto een ploertendoder aangetroffen. Deze is inbeslaggenomen en de bestuurder kreeg een proces-verbaal.

Verdachte mishandeling aangehouden

Veghel Op 27 november 2006 is een 32 jarige man uit Veghel aangehouden ivm mishandeling van een 27 jarige man uit Hoofddorp. De verdachte had bij een onenigheid in een buurthuis aan de Burg. De Kuyperlaan te Veghel op 14 november 2006 een oor afgebeten van het slachtoffer.