Ingezonden persbericht

Verhalendokter geneest korte verhalen

De Nijmeegse schrijver en schrijfdocent Noud Bles is de verhalendokter en behandelt jouw korte verhaal. Heeft jouw literaire idee een groeistoornis, of moet er juist iets geamputeerd worden? Als jouw verhaal ongeveer 300 woorden telt en een link heeft met Nijmegen, mail het dan voor 20 november naar cultuuropdecampus@dsz.ru.nl .

De verhalendokter stelt samen met Cultuur op de Campus en Op Ruwe Planken zijn diagnose. Hij nodigt je uit voor een consult op 27 en 28 november in de Wintertuintent op het Erasmusplein in Nijmegen. Publiek mag plaatsnemen in de wachtkamer, waar je nuttige schrijftips kunt opdoen. De gezond verklaarde verhalen komen op de website www.opruweplanken.nl/verhalendokter .

De verhalendokter is een programma is van Wintertuin op de Campus, de universiteitseditie van het Wintertuinfestival die Cultuur op de Campus en de Wintertuin samen organiseren.

Datum: maandag 27 en dinsdag 28 november 2006

Spreekuren: 16.30 uur

Locatie: de Wintertuintent voor De Refter, Erasmusplein 1

Toegang: gratis

Info: www.opruweplanken.nl/verhalendokter

Voor de redactie:

Voor een foto van verhalendokter Noud Bles of meer informatie kunt u terecht bij e-mail redactie@opruweplanken.nl of telefoonnr.: 06-13604220