Politie Zeeland


---


O-3197-2006 Bekeurd voor afsteken van vuurwerk
Dinsdagavond is op een hangveldje aan de Sint Felixstraat in Rilland een 18-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal bekeurd voor het afsteken van vuurwerk.

Z-3198-2006. Aanrijding fiets en personenauto
Rond half 8 vanmorgen heeft in Terneuzen op de Axelsestraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een bestuurder van een personenauto.
De 16-jarige fietsster kwam een uitrit uitrijden en gaf daarbij geen voorrang aan een personenauto die werd bestuurd door een 23-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Terneuzen. Het 16-jarige meisje uit de gemeente Terneuzen raakte gewond aan haar voet. Zowel de fiets als de auto zijn beschadigd.

O-3199-2006. Frontale aanrijding
Om 10.50 uur zijn woensdag in Kapelle op de Schoorse Oudedijk ter hoogte van de brug over de A58 een personenauto en een bestelauto frontaal op elkaar gebotst.
De 29-jarige bestuurder, afkomstig uit Yerseke, van de personenauto was verblind door de felle laagstaande zon en is daardoor op de weghelft van zijn 64-jarige tegenligger uit Vlissingen gekomen.
Beide voertuigen zijn beschadigd. Er is niemand gewond geraakt.

O-3200-2006. Politie zoekt getuigen aanrijding Goes
Op de Westsingel in Goes is woensdag om 08.30 uur een 12-jarige jongen aangereden door een personenauto.
De 12-jarige bracht zijn zusje naar school. Bij de oversteekplaats bij de Westsingel, in de richting van de Scheldestraat, stopte een bestuurster van een personenauto en gaf aan dat de fietsers konden oversteken. Terwijl de jongen nog overstak trok de bestuurster weer op en raakte het achterwiel van de fiets van de 12-jarige waardoor hij ten val kwam.
De politie Zeeland zoekt getuigen van deze aanrijding en is met name op zoek naar een bestuurder van een personenauto en een vrouw op een fiets die beiden de jongen hulp hebben verleend. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of bellen naar nummer 0900-8844.
De bestuurster van de personenauto die de jongen aanreed stapte even uit maar heeft haar weg vervolgd zonder haar identiteit bekend te maken.
De 12-jarige heeft gekneusde benen en een hersenschudding.

Z-3201-2006. Aanrijding Terneuzen
Woensdag rond 08.15 uur vond op de kruising Axelsestraat/Zuidlandstraat een aanrijding plaats tussen een fietsster en een automobilist.
Een 59-jarige automobilist uit Terneuzen kwam in botsing met een in Terneuzen woonachtige 60-jarige fietsster.
De 60-jarige raakte gewond aan haar arm.

---- --