Pakhuis van Sinterklaas in Limburgs Museum groot succes

Limburgs museum

De Daverende Sinterklaas Afscheidsdisco op 3 december
Pakhuis van Sinterklaas in Limburgs Museum soms gekkenhuis Het Pakhuis van Sinterklaas in het Limburgs Museum in Venlo loopt als een trein. Op doordeweekse dagen staan vanaf negen uur enthousiaste schoolklassen te springen voor de deur om binnen te komen. Na schooltijd en in de weekenden is het soms geen pakhuis, maar een gekkenhuis door alle drukte. In een week tijd zijn al meer 3.800 kinderen, ouders en grootouders op bezoek gekomen. Vooral de middagen waarop Sinterklaas audiëntie houdt
- op woensdag, zaterdag en zondag - zijn een doorslaand succes.

Op zondag 3 december aanstaande wordt Het Pakhuis van Sinterklaas voor dit jaar gesloten. Dat zal niet ongemerkt voorbijgaan, want in de laatste uren wordt De Daverende Sinterklaas Afscheidsdisco georganiseerd. Er zijn live-optredens van kinderen, de Piano Piet zal optreden samen met de Zing Pie4t, de Disco Piet heeft de leukste Sinterklaas cd's uitgezocht en er komt zelfs een dansgroep voor Sinterklaas optreden. Wat een feest, wat een feest - kortom!

Voordat de Goedheiligman op pad gaat om alle kinderen cadeautjes te brengen en vervolgens de stoomboot terug naar Spanje te nemen, kan iedereen persoonlijk afscheid nemen. Een tekening of gedicht stelt de Sint zeer op prijs, te meer omdat hij op 6 december jarig is. Het feest op 3 december begint vanaf 14 uur en duurt tot 17 uur. Bij gelegenheid van zijn afscheid zal hij de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend maken. Voor actuele informatie zie de homepage www.hetpakhuisvansinterklaas.nl.

Het Pakhuis van Sinterklaas
Limburgs Museum
Keulsepoort 5
(recht tegenover NS-station)
5911 BX VENLO
t 077 352 21 12
e info@limburgsmuseum.nl
w www.hetpakhuisvansinterklaas.nl

openingstijden
dinsdag tot en met zondag 11-17 uur
maandag gesloten