Ingezonden persbericht


SINTERDISCO IN HET GERECHTSGEBOUW

Op zondag 3 december wordt in Het Voormalig Gerechtsgebouw aan de Jansstraat 48-50 een swingende Sinterdisco georganiseerd door de discopieten van Sinterklaas. De favoriete liedjes van de pieten en natuurlijk van de Sint zorgen er voor dat er goed gedanst kan worden. Ook zullen de spelletjespiet, de schminkpiet en natuurlijk Sinterklaas zelf op dit swingfeest aanwezig zijn.

Het is wel te hopen dat de discopiet op tijd zijn dansschoenen terug heeft gevonden, want iemand is er met de zeer belangrijke dansschoenen vandoor gegaan. Met deze schoenen danst de Piet de sterren van de hemel, maar zonder is hij helemaal nergens. Daarom nodigt de Sint iedereen uit om mee te helpen met zoeken. Voor elk kind is er een leuke verrassing als beloning.

Het feest begint om 14.00 uur op zondag 3 december a.s. in Theater Het Voormalig Gerechtsgebouw aan de Jansstraat 48-50, Haarlem. Kaarten á E 5,= zijn te verkrijgen via www.hetgerechtsgebouw.nl en bij Café De Gooth op de Botermarkt 19. Ook bij Kees Hoogenbosch Schoenen in de Cronjéstraat 11-13 en bij Jac. Woestenburg in het winkelcentrum Schalkwijk, Rivieraplein 10 te Haarlem. Of aan de kassa van het theater Het Voormalig Gerechtsgebouw op de dag van de voorstelling. Kassa is geopend vanaf 12.30 uur.

Meer informatie: www.hetgerechtsgebouw.nl

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Goes 06-20422660.

Theater Voormalig Gerechtsgebouw
Jansstraat 48-50
Haarlem
www.hetgerechtsgebouw.nl


---- --