Ingezonden persbericht


----------------persbericht------------------

Nieuwe hangplek voor Rob Schrama

De Amsterdamse kunstenaar Rob Schrama heeft een nieuwe hangplek voor zijn schilderijen gevonden. Op zondagmiddag 3 december bent u van 16.00-18.00 uur van harte welkom, om zijn wandplastieken te komen aanschouwen. Ze zijn tentoongesteld in een monumentaal herenhuis op de Herengracht 498, op de hoek van de Vijzelstraat. In dit pand is "Taot N Thea" gevestigd, een sociëteit voor wereldverbeteraars en kunstenaars. Rob Schrama is zelf ook lid geworden. Verleden week moest de kunstenaar in allerijl zijn atelier in de Van Gendthallen verlaten wegens de komst van de Voedselbank.

Naast het tonen van zijn beeldend werk, informeert Rob Schrama u gaarne ook over zijn op stapel staande projecten. Zo vindt op zondag 10 december in de binnenstad zijn jaarlijks terugkerende happening "Mokum trekt vredesproces vlot", plaats, waarbij de "Engel van Amsterdam" het publiek vraagt daarbij een handje te helpen.

In de Paradisoshow van het Amsterdams Ballongezelschap op 28 december speelt Rob Schrama de rol van bomterrorist, die een metamorfose ondergaat tot vredesapostel.

En dan zijn er nog de lichtpiramides voor vrede, die hij het komende jaar in vele steden hoopt te realiseren en waarvan Amsterdam op 28 september jl. al een voorproefje te zien kreeg.

Mocht u a.s. zondag niet kunnen komen, dan kunt u altijd voor een ander tijdstip een afspraak maken met de kunstenaar. .
Tel: 06-46608660
www.robschrama.nl