1e persbericht van zondag 3 december 2006

Eindhoven, 03-12-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt man aan voor mishandeling

Op de Kerkstraat is zondagochtend rond 1.45 uur een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht de eigenaar van een horecagelegenheid te hebben mishandeld. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding. De man heeft de nacht in de cel doorgebracht.

Helmond: Sieraden weg bij inbraak

Tussen zaterdag 14.00 en zondag 0.05 uur is ingebroken bij een woning aan de Straakvense Bosdijk. De keukendeur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. Enkele sieraden werden weggenomen.

Bladel: Politie houdt vrouw aan voor mishandeling

In haar woning in Bladel is zaterdagmiddag een 29-jarige vrouw aangehouden voor mishandeling. Zij zou eerder die middag haar 54-jarige moeder hebben mishandeld. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek.

Oirschot: Inbraak woning

Zaterdag tussen 19.40 en 20.20 uur is ingebroken bij een woning aan Den Uitvanck. De achterdeur werd opengebroken. De buit bestond uit sieraden en een kinder laptop.

Son: Politie houdt man aan na verkeersongeval

Zaterdagavond rond 21.00 uur reed een 49-jarige Eindhovenaar in een trekker met oplegger over de A50 komende uit de richting Son. Door nog onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt waardoor de combinatie schaarde. Hij ramde daarbij een personenauto die met pech in de berm stond. Het wegdek werd glad van diesel die uit het voertuig lekte en daardoor raakte twee personenautos met elkaar in botsing. Een bestuurder van een personenauto raakte daarbij lichtgewond. Een personenauto op de andere rijbaan raakte beschadigd nadat deze op een onderdeel van de vrachtwagen botste. De bestuurder van de trekker met oplegger werd aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben en blies een promillage van ruim 1,10. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Valkenswaard: Politie houdt jongen aan voor bedreiging

Een 16-jarige jongen uit Valkenswaard is zondagochtend rond 1.50 uur aangehouden op de Luikerweg. Hij bedreigde de eigenaar van een horecagelegenheid met de dood. Hij is ingesloten op het politiebureau.