Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van gewapende overval

Datum: 3-12-2006
Tijd bericht: 13:48
Plaats: Venlo
De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval die zaterdagavond plaatsvond. Een 50-jarige man uit Venlo liep door de Adelborstenstraat toen hij door een persoon ruw aan de schouder werd getrokken. Toen het slachtoffer zich omdraaide zag hij voor zich een man staan die een vuurwapen op hem richtte en geld eistte. Het slachtoffer wist na een korte worsteling het vuurwapen van zich af te wenden en de verdachte vast te houden. De verdachte bleek echter niet alleen te zijn, twee anderen hebben het slachtoffer van de verdachte afgetrokken en het drietal is ervandoor gegaan.

De man die het slachtoffer met het vuurwapen bedreigde is als volgt te omschrijven: een man met een donkergetinte huidskleur, smal postuur, circa 1.70 meter lang, hij droeg een donker gekleurde leren jas, een donkere broek en een donkerkleurig petje en sprak Nederlandse met een Antiliaanse of Marokkaanse tongval. Verder droeg de verdachte iets om de helft van zijn gezicht mee te bedekken. Een van de andere twee personen droeg een donkere jas met een capuchon en bontkraag.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval of (her)kent u deze personen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).