Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 03-12-2006

Aanrijding letsel

s-Hertogenbosch Op 2 december 2006 omstreeks 14.40 uur is op de Pensmarkt te Den Bosch een 77 jarige man gewond over gebracht naar het ziekenhuis. Door onbekende oorzaak sloeg plotseling het invalidenwagentje van het slachtoffer op hol en ging hard te rijden, waardoor de man met zijn hoofd tegen een reclamebord van een marktkraam kwam en vervolgens met zijn wagentje een 56 jarige man uit Rosmalen aanreed. De 56 jarige man kon door ambulancepersoneel terplaatse behandeld worden en het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Verdachte mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Een 26 jarige man uit Den Bosch is op 2 december 2006 aangehouden ivm mishandeling van een 47 jarige man uit Den Bosch. Beide mannen kregen in een woning aan de Antoon der Kinderlaan te Den Bosch ruzie, waarbij flink gevochten werd. Beide mannen moesten zich in het ziekenhuis aan hun verwondingen laten behandelen.

Toezicht horeca

s-Hertogenbosch Tijdens toezicht op het uitgaansleven van zaterdag op zondag is het betrekkelijk rustig gebleven. Omstreeks 03.05 uur was er een onenigheid aan de Parade te Den Bosch. Hierbij zijn een 21 jarige man uit Rotterdam, een 26 jarige man uit Den Bosch en een 25 jarige man uit Den Bosch aangehouden. De 25 jarige man verzette zich bij zijn aanhouding.

Even later vond op de Parade opnieuw een handgemeen plaats tussen enkele personen en hierbij zijn een 23 en 25 jarige man uit Den Bosch aangehouden.

Verder is nog een 18 jarige jongen uit Den Bosch aangehouden ivm vernieling van een fiets op de Parade.

Onderzoek naar dode man

s-Hertogenbosch Op 3 december 2006 kreeg de politie een melding dat in het ziekenhuis een 27 jarige man uit Den Bosch was overleden. De man was onwel geworden in zijn woning aan de Sint Jorisstraat te Den Bosch en in het ziekenhuis overleden. Uit onderzoek is gebleken dat de man geen natuurlijke dood is gestorven. De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Winkeldieven aangehouden

Schijndel Een 28 jarige man en een 38 jarige vrouw uit Schijndel zijn op 2 december aangehouden ivm diefstal van kleding bij een winkel aan de Hoofdstraat te Schijndel.

Rijden onder invloed

Vught Een 50 jarige bromfietser uit Den Bosch is op 2 december bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.20 uur op de Taalstraat te Vught op zijn bromfiets. Bij de ademanalyse bleek dat de man zoveel gedronken had, dat de ademanalyseapparatuur dit niet aankon. Hierop is van de verdachte een bloedproef genomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

(
Verdachten vernieling aangehouden

Vught Een 22, 23 en 24 jarige man uit Vught zijn op 3 december 2006 omstreeks 02.40 uur aangehouden als verdacht van vernieling van een ruit van een restaurant aan de Taalstraat te Vught.

Illegale vreemdelingen

Schaijk Op de parkeerplaats aan de A50 onder Schaijk trof de politie op 2 december 2006 omstreeks 14.00 uur een vrachtauto aan, waarin zich vier illegalen bevonden. Twee uit Somalië afkomstige mannen van 16 en 22 jaar en twee mannen uit Irak, van 26 en 27 jaar.

De 52 jarige chauffeur hoorde klopsignalen in zijn laadruimte en toen bleek deze mannen zich hierin te bevinden. De 52 jarige chauffeur en zijn 44 jarige bijrijder, beiden woonachtig in Duitsland, zijn aangehouden. De 4 illegalen zijn eveneens aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Verdachte mishandeling aangehouden

Uden Een 24 jarige man uit Herpen is op 3 december 2006 omstreeks 02.10 uur aangehouden ivm mishandeling van een 22 jarige man uit Uden op de Sint Jansstraat te Uden.

Mes inbeslaggenomen

Berghem Bij een 24 jarige man uit Berghem is op 3 december 2006 een mes inbeslaggenomen. Door de beveiliging van een horecagelegenheid aan de Burg. Van Erpstraat te Berghem werd gezien dat verdachte een mes bij zich had en heeft deze inbeslaggenomen en de man met mes overgedragen aan de politie.

Verdachten vernielingen aangehouden

Sint Oedenrode Op 3 december 2006 zijn twee 16 jarige jongens uit Schijndel aangehouden, die ook betrokken zijn bij de vernielingen van autospiegels op de Valstraat te Sint Oedenrode op 2 december 2006. Eerder waren al drie verdachten aangehouden (zie persbericht 2-12-06)

Deze twee jongens uit worden ook verdacht van de vernielingen aan autos op 19 november 2006 in de wijk Hoevenbraak te Schijndel.

Fietsendieven aangehouden

Zeeland Een 17 jarige jongen uit Uden is op 3 december 2006 omstreeks 03.05 uur op heterdaad betrapt door een portier van een horecagelegenheid, toen hij op de Kerkstraat te Zeeland samen met een vriend twee fietsen wegnam. De vriend wist te ontkomen, doch is in de loop van de zondag alsnog aangehouden.