AB Borduren uit Den Helder 'het borduurcentrum in de Noordkop'


Computergestuurd borduren van textiel en bedrijfskleding

DEN HELDER, 20061203 -- Den Helder is weer een jong en dynamisch bedrijf rijker. Petra Koorn-Hakvoort is het gezicht achter AB Borduren, een bedrijf dat zich toelegt op het computergestuurd borduren van textiel, bedrijfskleding, badtextiel en promotionele kleding. Met de modernste Brother machines en softwareprogramma's is het mogelijk om een topproduct te leveren met de slogan "op kwaliteit en service borduren wij voort".

Petra Hakvoort is afkomstig uit een ondernemersfamilie, zij is een dochter van Pieter en Alie Hakvoort, eigenaren van het zeer bekende visrestaurant de Kaap op Urk. Zij verhuisde na haar huwelijk naar Den Helder waar zij, nu haar twee kinderen wat ouder worden, een uitdaging zocht en heeft gevonden. In samenwerking met Studio Stitch uit Deventer is ze haar eigen borduurbedrijf gestart om vooral de zakelijke markt te bedienen met AB Borduren.

Voor fiscale aftrekbaarheid dient bedrijfskleding te zijn voorzien van een bedrijfslogo, dit wordt veelal gedaan door middel van bedrukken of borduren. Het voordeel van borduren is dat het zeer duurzaam is en een chique uitstraling heeft.

De klanten zijn tot nu toch zeer divers van postbedrijf tot kartcoureurs en zwemvereniging, net als de te borduren artikelen van babyromper tot wintermuts.

AB Borduren maakt van de bedrijfskleding een visitekaartje te maken. Als extra service is het mogelijk om ook de bedrijfskleding of promotionele kleding te betrekken via AB Borduren.

www.abborduren.nl





Ingezonden persbericht