Speurders.nl

Amsterdam, 4 december 2006

Chihuahuas razend populair bij de Nederlandse bevolking Vraag naar Chihuahuas op Speurders.nl neemt toe

De Chihuahua, een van de kleinste honden ter wereld, lijkt het hart gestolen te hebben van de Nederlandse bevolking. Speurders.nl constateert dat er de laatste maanden steeds vaker wordt gezocht naar het kleine beestje. Het zoekwoord Chihuahua heeft inmiddels een vaste positie veroverd in de top 20 zoekwoorden.

Naast bekende sterren, zoals Paris Hilton, die tegenwoordig de straat niet meer op gaan zonder hun hondje zijn er ook televisieprogrammas als Woef, gepresenteerd door Bridget Maasland, die een bijdrage leveren aan de populariteit van de Chihuahuas. Speurders.nl toont een afspiegeling van de trends uit de maatschappij. De trends die in de maatschappij zijn waar te nemen, zien wij terug op de site, aldus Leon Kramer, Marketing Manager van Speurders.nl. Naast de diertjes zelf wordt er ook volop gehandeld in accessoires als hippe hondentassen en bling bling halsbanden.

Over Speurders.nl
Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Speurders.nl staat momenteel consequent in de Multiscope top 10 van best bezochte sites. In mei 2006 won Speurders.nl de belangrijkste marketingprijs van Nederland: de gouden Effie. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend in de branche te zijn op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Speurders.nl: Marijke Wit Content & PR manager
Tel: 020 585 2963
marijke@speurders.nl